Home » » Alexa raking semakin menurun

Alexa raking semakin menurun



Sedang aku godek-godek blog orang lain dan beronline*untuk lepas stress abis exam*..hee..teringat pulak nak tengok alexa ranking aku...alhamdullilah semakin hari semakin menurun..usaha aku mengupdate blog tiap hari..hihi*exam pom update gak taw*...

Semakin menurun semakin ok lah kedudukan blog kite kan??ada sesetengah blogger cakap semakin menurun tu semakin meningkat...ape-ape jelah..yang pasti aku nak bagitau ranking blog aku semakin baik...muahaha*sedikit kebanggaan di situ*...

Teringat lagi masa first letak alexa ranking..berjuta-juta ranking aku..fuhhh punyerlah sedey masa tuh....tapi semakin hari ranking aku semakin ok....dan bilangan juta-juta tuh dah berkurang menjadi ratusan ribu...walaupun masih jauh berbanding blogger lain..tapi aku bersyukur sangat....^^

InsyaAllah target aku tahun baru ni...nak kurang kan lagi bilangan tu jadi puluhan ribu pulak...dan tambahkan lagi bilangan follower sehinga puluhan ribu...hihihi...amin..moga urusan kita pada tahun baru ni akan dimudahkan dan lebih diberkati olehNya...

p/s: alexa ranking korang camne?kongsilah sikit....

12 comments

5 January 2013 at 05:54

wah tahniah dah bawah 500000....alexa sy masih berjuta-juta lemon lagi...:(

5 January 2013 at 06:09

wahhh...semakin baik..tahniah!

5 January 2013 at 06:36

sy tak pandai nak buat alxa ni..tolong la ajar :)

awk di tag :)

http://destinicinta.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

5 January 2013 at 06:45

wah..luqman punyer x check pon..sebab bile check angka byk sgt ..haha..

p/s : kalau rajin.. vote lah arepnakbebel.com dalam kategori Fav Lifestyle blog untuk MSMW 2013 ..:)HEHEHE

5 January 2013 at 07:11

@Hatimi Tahirruddin
tq...xpew...sy pom cmtu dulu....updatelah selalu...konfem turun nti..hehe

5 January 2013 at 07:14

@Fendy
tq..hee

5 January 2013 at 07:16

@nur azian
just g kat http://www.alexa.com..pastu letak link blog awk..nti keluarlah ranking blog awk tuh

5 January 2013 at 07:17

@luqman zakaria
huishh...xbukak tgok?xnk tahu ke?hehe

5 January 2013 at 07:24

hehehe..sama laa, since dah kurang blogging nie i punya ranking alexa pun turun mencanak..hehehe

Regards,
-Strider-

5 January 2013 at 08:18

Untung laa.. Rajin update, alexa rank pun makin naik la.. apa istilah yg sesuai nie.. naik ka, turun.. aku pun dah x tau.. hehe

5 January 2013 at 14:26

Makin kecik nombor kedudukan (rank), makin baguslah tu...Ada peningkatan.

Tahniah2..
Saya tak letak, takut tgk nombor juta2. ha3.

23 May 2013 at 17:50

terimakasih gan atas infonya salam kenal yah gan
maaf gan numpang promonya yah
rajalistrik.com ialah toko online kami yang menjual produk-produk teknik industri terbesar, terlengkap, termurah, dan terpercaya di Indonesia yang menawarkan lebih dari 200.000 item produk dari kurang lebih 200 merek. rajalistrik.com berupaya memudahkan Anda untuk mendapatkan produk-produk teknik yang Anda inginkan dengan jaminan orisinalitas, kemudahan bertransaksi, kecepatan pengiriman, dan harga yang kompetitif.http://rajalistrik.com/

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^