Home » » 3 gambar pelik

3 gambar pelik

!Assalamualaikum!


Ouchhh..ni gambar nangka ke gambar orang??heee..sah-sahlah gambar nangka tapi macam muke orang kan???subhanallahhhh......memang indah ciptaan Allah ni yew...*pelik tapi coolll*



Ni pulak gambar ape??dah banyak kali aku tengok dan meneliti...tapi kesudahannye hampa...sebab tak tahulah gambar ape...korang agak-agak gambar ape??*kompius*



WOOOOOwww..tulah first tyme mase aku tengok gambar ni...amboiii...bestnye kalau rumah kite macam ni yew?tapi camne nak pergi keje...nak pergi shopping..nak pergi mane2 kalau umah camni??hehe..kuat berangan aku ni..tapi untuk honeymoonnnn bestttlahhhh...bahahahaha*booo untuk aku*..kwi3..#agak2 gambar ni betol ke or dah diedit??

p/s: ehemmm tengah berangan..bilelah nak kawen yew...hikhik*kutuk dalam hati sudah*...bahahaha





11 comments

29 January 2013 at 20:35

hehehe..menarik!

jom singgah ::Arkitek Hati::

29 January 2013 at 20:46

gambar pertama macam muka jim carrey dalam citer The Mask...

gambar kedua rasanya macam gambar lucah la pulok... hahahhahaa

otak kuning betul

29 January 2013 at 20:55

menakutkan la lau tinggal uma cam tu . cam nak jatuh . takutnyerrr >,<

29 January 2013 at 20:56

yg 1st tu pelikk.
yg 2nd tuh munkin binatang dlm laut kottt kn

29 January 2013 at 20:56

Allahuakbar... Allah Maha Besar...

29 January 2013 at 21:10

omak eh..pelik2..

gmbar rumah tu ada keta kabel laa..klau ada rumah mcm tu hari2 naik..=P tp bertahan ke rumah tu..mcm nk roboh je..=D

29 January 2013 at 21:10

husna klik blackberry torch kat sini..=)

29 January 2013 at 21:39

Salam admin...tolong baca artikel ini sebelum membuat ping ke pingje.org ye TIPS SEO bukannya apa,tapi utk kebaikan anda dan juga kami...

By Admin@pingje.org

30 January 2013 at 00:48

owh my sgt pelikkss..umah yg tu mcm scary je, buat tsunami mai habis smua..hoho

30 January 2013 at 01:42

subbahanaAllah....uniknya ciptaan Allah

30 January 2013 at 07:58

haishh no 2 taktau la gambar apa ye....:P

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^