Home » » 3 Blog Random Review

3 Blog Random Review


Haa sekali lagi aku marajinkan diri mereview blog....owhh yew...3 blog bertuah yg terpilih dari komen entry NI..ialah no 5,6 dan 8....hehe...semue ade 9 komen kan??so tiga no tuh jew yang bertuah,,korang bilang sendiriklah yew kat komen entry tuh....belog-belog yang bertuah tu adelahhh:

BLOG 5


Camne??cantik kan tuan belog ni*akulah tuh comey*..haha...gurau jew...belog Fatin aziz ni best...santai jew bacer kat belog dia taw....*tekanlah header tuh kalau nak serbu*



BLOG 6
Ala tomey-tomeynye belog dye..hello kitty lagi..mesti si tuan belog ni suke hello kitty kan??*buat tanye lagik*..hahaha..tengoklah...dia pom pegang patung hello kitty tuh..hee...kite samelah dik...*aik..tibe2?*...kwi3...*tekan header untuk terjah*

BLOG 8

Sejujurnye..belog ni memang best dan santai....tengok header dye pom dah tahu kan??heee...fuhhh memang panaslah belog ni....rugi korang tak lawat...duk kat belog ni...dah payah dah nak gerak kat lain...sebab powerrr...powerrr rangerssss....bahahah*kliklah header tuh*

p/s: maaflah yew....entah ape2 aku komen belog korang kan..huu..dah malam sangat nih...ngantukk...tulah mengarut jew banyak...huu..sowi..T_T

10 comments

29 January 2013 at 09:57

Thnx sebab sudi review blog saya yg baru setahun jagung, panas ke blog saya tu, nanti saya letak widget kipas k.weee :)

29 January 2013 at 13:00

hehehe.. khalid a.k.a zayn malik pon hado.. pasni review blog SD lak.. heheh

http://superdreamland.blogspot.com/

29 January 2013 at 16:54

nanti iman nk terjah la

29 January 2013 at 17:38

Alaaa. Huhu

29 January 2013 at 17:38

Btw, congratz !

29 January 2013 at 18:44

thanx nabila.. :)

29 January 2013 at 19:45

salam muhibbah , thanks a lot akak sbb sudi review blog mira yg xsbrapa tuu . hehe . :D

29 January 2013 at 19:51

nanti kalau ade masa leh singgah nie..hehe

Regards,
-Strider-

29 January 2013 at 21:07

laa..dah abeh review ea?? xde rezeki..huhu..

30 January 2013 at 08:01

blog no 3 tu hebak header dia...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^