Home » » Suka suki 2013

Suka suki 2013



Adakah terlalu lambat untuk aku ucapkan selamat tahun baru?tak lagi kowt..hihi...selamat tahun baru semua..harap tahun ni lebih baik dari tahun lepas kan...i hope so!...Dah masuk tahun baru ni mesti ada azam baru kan?apa azam baru korang ek?*cer citer*..

Tahun baru ni banyak betol azam aku...antaranya nak dapat dean list, nak beli kamera, nak jadi kaya, cantik...amboiii semuenye duniawi lah semata-mata..heee..maklumlah, orang lain ada kita pom nak ada kan??tapi janganlah over sangat azam tu kan?*Allah kan tak suka orang yang lebih-lebih*

Sebenarnya esok aku exam taw...tapi bila nak bukak buku jew macam-macam dugaan dan halangan yang datang, contohnya??apa lagi kalau tak tidow...tengok movie, gosippp...fuhhh semuenye best..kwi3..paling best kawan ajak pergi jalan-jalan...*hurmm memang pantang diajak*

Secara jujurnya memang tak tahu nak tulis apa untuk new year ni...cuma sekali lagi aku nak ucapkan selamat tahun baru kepada uoolllss semue....moge apa yang dihajati untuk tahun ni tertunai...*make ur wish guys*...^^







11 comments

31 December 2012 at 21:54

selamat tahun baru..moga tertunai impian tu....hihihi

31 December 2012 at 22:41

smoga semua azam tu tercapai yek..
slmt taun baru..
cuti taun baru ni mmg rase nak tido ajew..
dugaan betul la..hehe :)

31 December 2012 at 23:10

hppy new year! thnkz sbb dtg blog sy dh lama x aktif tu skrg bru nk aktif balik.. huhu

1 January 2013 at 05:52

selamat tahun baru biela...good luck utk exam...

1 January 2013 at 17:02

selamat tahun baru awak...semoga sukses untuk exam awak tu.. good luck tau :)

1 January 2013 at 19:11

selamat tahun baru Biela... ^_^
mudah-mudahan tercapai azam Biela tahun ni... amin. :)

2 January 2013 at 05:11

@nur azian
tidow mmg best..kite same..kwi3

2 January 2013 at 05:12

@NICK IRFAN
same2..sy mmg suke blog awk..best n sempoi..

2 January 2013 at 05:12

@Hatimi Tahirruddin
tq hatimi..

2 January 2013 at 05:12

@boni kacak
hehe..tq

2 January 2013 at 05:13

@miz ruha
amin...arap impian akak pom trcapai

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^