Home » » Siapa nak keropok lekor?

Siapa nak keropok lekor?



Siapa nak keropok??cepat-cepat..tinggal sikit jew lagi ni..muahaha..mesti ramai nak kan? aku baru balik beli keropok ni..fuhhh penat kowt beratur panjang-panjang sebab nak beli keropok punyer pasal...aku dah selalu makan keropok ni..tapi kesian kat kawan-kawan kat u tuh..*jarang makan*...maybe selalu makan, tapi jarang makan yang sedap punyer..hehe

Biasanya kalau korang pergi terengganu korang beli keropok kat mana ek??mesti kat losong kan?sebenarnya keropok losong yang diwar-war kan sedap tuh hanyalah lagenda sahaja...aku pom tak tahu kenapa..tapi kalau korang betol-betol nak sedap belilah dekat batu rakit...dekat terengganu jugak..kat situ memang sedap*buat masa sekaranglah*..

Aku jadi nak tergelak pulak bila pergi kat negeri luar dari terengganu ni, mesti diorang just tahu yang keropok losong yang paling sedap..bukan semua tak sedap..ada jew yang sedap tapi tak semualah..yang aku tahu kat losong kat kedai adik- beradik sedap..heee..sebab aku baru jew pergi beli kat sana tadi...*nak bawak naik bas pergi nilai malam ni.*

Ramai giler yang beratur tadi..maklumlah hari ni hari cuti..ramai orang luar datang nak beli keropok lekor ni..terpakslah beratur jugak..masa aku beratur panjang-panjang tuh ada lah satu makhluk yang tak reti bahasa ni dengan selambanyer potong barisan aku...adoiii...sakit hati benor aku rase*harap muka jew lawa*..kalau taak dah lama aku sound..*tapi sabar jelah*..hukhuk

Malam ni dah nak pergi nilai balik...minggu depan exam..huu...takut pulak aku rasa..tadi sempatlah beli 5 bungkus keropok..untuk kawan-kawan dan aku sekali..hee..korang nak jugak??datanglah beli kat terengganu ni..kalau nak tahu kat mane yang sedap, tanya jew aku..hee..ok..choww lu babe

p/s: camnelah nak bawak keropok banyak-banyak tuh malam ni...huu..

14 comments

25 December 2012 at 01:01

nak...nak byk

25 December 2012 at 01:11

wah ! my feveret .. sedapnye ..

25 December 2012 at 01:13

sedapnya makang kepok lekor panas2 time ujan gini :)

25 December 2012 at 01:17

Losong dengan batu rakit tu jauh ke tak?

25 December 2012 at 01:25

feveret pulak keropok ni..

jom join segmen ni..
jangan risau takda syarat pape pon..cume letak url entry terbaik korang je..
http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

25 December 2012 at 01:39

ibnuismail...tak jauh pom batu rakit ngan lsong..dalam 20 minit jew..^^

25 December 2012 at 01:44

biela nak jgak, ehe :)

25 December 2012 at 01:57

piqah...dtglah nilam...hehehe

25 December 2012 at 02:00

hujan2 ni memang sedap dpt mkn keropok..hohohoho..terbaik!

25 December 2012 at 02:01

Nak!!! Lama tak makan... Nak... Nak... Nak....

25 December 2012 at 02:11

nak cikitttttttttttttt

25 December 2012 at 03:00

wah patut beli byk2 sikit pastu boleh buat berniaga...

nice info pasal kopok losong tu...

25 December 2012 at 08:30

hehe..jpg penuh satu beg dgn keropok je..=P

25 December 2012 at 15:26

dah tentulah saya nak..hehehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^