Home » » Sebuah perjanjian

Sebuah perjanjian



Tanggal 25.12.2012, sebuah perjanjian telah termetrai antara aku dan dia. Satu perjanjian yang akan mengubah sebuah kehidupan kami berdua. Dan ofkoslah aku yang buat perjanjian ni...hee...aku nak uji selama mana kami boleh bertahan....menahan ujian yang datang dalam kami tak berhubung.

Perjanjian ni dibuat selama dua tahun..siapa yang menang akan mendapat apa yang dikehendaki dan siapa yang kalah akan menuruti...fuhh konfius??satu perjanjian yang perlukan pengorbanan...dan aku yakin bila saat tu akan tiba..membuatkan semua orang disekeliling akan turut bahagia*termasuk aku^^*

Lamanya dua tahun??kejap jew...relax-relax sudah*ayat tak boleh bla*...hehe...aku malas nak citer banyak...perjanjian apakah ini??korang fikirlah...siapa yang betol meneka aku review blog korang..muahahaha*gelak yang sememangnya tak ikhlas*

Maknanya 25.12.2014 perjanjian akan ditamatkan??fuhhh tak sabar nak tunggu siapa yang menang...harap aku yang menang..ya!!aku kena banyak bersabar...walaupun kadang-kadang terasa goyah...hukhuk...bukan senang nak bahagia kan??

p/s: blurr entry apakah ini?hanya orang yang memahami akan faham*so cuba-cuba lah memahami*..^^

6 comments

27 December 2012 at 07:26

perjanjian tu mcm dasyat je bunyinya ? shared la sikit .. manalah tahu boleh buat jugak :P hehe

27 December 2012 at 07:43

wah dah macam teka teki plak...ok sy teka ni mesti kontrak 2 tahun ptptn kan?

27 December 2012 at 07:48

anis...dasyat??cmne tuh?hee...secret de amor...tekalah..hehe

27 December 2012 at 07:51

hatimi...salahlah..huu...cube lg yew..ehee

27 December 2012 at 07:53

No idea la.. Macam bercinta-cintun jer nie.. Hehehehe...

27 December 2012 at 08:04

azrul...hmpir tepat..tapi....ada lagi ayat yg tak abis..kwi3

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^