Home » » Review Blog: Follower yang ke 1000

Review Blog: Follower yang ke 1000



Yeaaa...follower dah mencapai 1000 orang..hee...tercapai jugak impian aku untuk mendapat 1000 follower untuk tahun ni..*kalau setiap tahun dapat 1000 follower kan bagus*...ok..bagi menghargai follower aku yang ke 1000 ni..aku dengan suka hati nya mereview blog beliau...^^

Blog unprivate diary nama diberi,
Miza nur aina pemilik blog ni,
Blognya pink comey sekali,
Jom-jom kita pergi!!

Muahaha..sempat lagi kan aku berpantun...secara jujurnya aku tak tahu sangat pasal blog aina ni..sebab ni blog baru beliau..huuu..yang aku tahu blog dia memang comey dan kemas...*kalau pink jew mesti comey kan*..memanglah..peminat pinklah katakan..

Jomlah support blog baru aina ni...tak rugi pom kalau kita support blog yang baru ni...sebab kita kena engat, kita pom bermula dari bawah kan??so...jangan sombong sangat yew...heee..*tekan header atas untuk ke blog aina*

p/s: target untuk tahun depan 1000 orang lagi follower...

12 comments

8 December 2012 at 23:51

tahniah2! hehe :)hepi blogging..semoga ape yg dihajati akn termakbul.

9 December 2012 at 00:01

@luqman zakaria
tme ksih byk2 yew..awk pom...^^

9 December 2012 at 00:04

Tahniah :)

9 December 2012 at 02:06

wow..tahniah..bnyak tuh..=)

9 December 2012 at 06:11

tahniah dah ramai follower..akak datang kasi up lagi jumlah follower ^_^

awak student usim ea? akak pun x-usim fkp jgk...grad tahun 2010 =)

9 December 2012 at 06:50

tahniah ! bestnye di review :)

9 December 2012 at 07:05

tahniah

9 December 2012 at 07:05

Alhamdulillah... Saya nie bila la plak nak dapat follower bertimbun-timbun kan... Hahaha... Tahniah....

9 December 2012 at 07:44

Akak RIVEW NI SKLI Tau

http://secretdiaryofmiza.blogspot.com/

9 December 2012 at 10:08

wah tahniah kepada miza aina tu...dan tahniah jugak kepada Biela sebab dah dapat 1000 followers...

12 December 2012 at 00:47

Hatimi Tahirruddin : T.kasih

15 December 2012 at 06:27

tahniah buat biela dan miza...
terbaiklah biela... dah cecah 1k lebih...
teruskan blogging... ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^