Home » » Pemenang Segmen Grand Blogwalking

Pemenang Segmen Grand Blogwalking



Saat yang ditunggu-tunggu telah tiba..*suspen tak*..hee..ok lah..hari ni disebabkan aku free dan internet laju..aku ambek kesempatan ni untuk umumkan pemenang segmen aku sebulan yang lepas..*jap jew kan*..para pemenang dipilih melalui kategori yang telah ditetapkan..ok..jom tengok siapa yang kena!!

Senarai Pemenang

Top Refrall
A Purple World

Entry Menarik
http://babythatsmine.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Blog Ringan
The Fishbone Story
My Dream
Cerita Amiera

Random
Eira Emily

Peserta Terakhir
Melodi Hidupku

Para pemenang akan mendapat hadiah yang telah ditetapkan melalui kategori masing-masing...dan para pemenang hendaklah memberi alamat dan no telefon di message facebook saya atau page blog saya sebelum hari isnin ni..para pemenang yang memberi respon yang lambat, hadiah anda akan dimansuhkan*jadi cepat-cepatlah bagi respon yew*

Senarai hadiah

1) Top Refrall akan mendapat wang tunai sebanyak RM30
2) Entry menarik akan mendapat hadiah misteri
3) Blog yang ringan dan cepat loading akan mendapat satu celak arab
4) Random akan mendapat 3 shawl
5) Peserta Terakhir akan mendapat header blog

p/s: insyaAllah kalau ada rezeki lagi, nak buat segmen yang lain pulak..heee

10 comments

7 December 2012 at 19:50

dapat jugak ayie berkenalan dgn blog2 baru... :)

7 December 2012 at 21:10

alhamdulillah menang :)

7 December 2012 at 23:41

tahniah kpd sume yg menang..

7 December 2012 at 23:59

belom rezeki :)

8 December 2012 at 00:39

tahniah pada yang menang.

8 December 2012 at 00:46

tahniah buat pemenang..=)

8 December 2012 at 06:25

wah...tahniah kepada para pemenang...

8 December 2012 at 08:34

WAHHH rezeki saya laa. hee thanks biela :D

8 December 2012 at 08:38

btw here is my adDress :

TB 12289 LORONG 10/3
TAMAN MEGAH JAYA
91000 TAWAU SABAH .

0145588406

:D

11 December 2012 at 03:08

done hntr maklumat kt page blog akak hari sabtu minggu lps. ^^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^