Home » » Mood Exam

Mood Exam



Alhamdulillah..aku selamat sampai kat nilai pukul 8 pagi tadi....sampai kat kajang, terus ambek teksi ke KTM...terkejut gile bila pakcik teksi tu mintak RM10..biasanya aku naik RM6 jew..hurmmm..nak tak nak terpaksalah bayar*tak kan nak marah pulak kan*..hukhuk

Sampai jew Nilai, terus tidow..ngantuk+penat duk atas bas,,bangun tidow tengok kawan semua dah tak ada..semua pergi library..tinggal lah aku dalam bilik sorang-sorang...nak study tak ada mood lagi...huuu..sedey+jeles tengok budak-budak ni rajin study..*aku bile lagi ni???*

Kenapalah tyme exam ni asyik rase ngantuk jew yew??aku tak study lagi ni..minggu depan dah nak exam..hurmm nampaknye aku kena rajinkan diri untuk study...malam ni insyaAllah bermulalah episod cium+peluk buku yew*jangan buat ulik tidow dah*..muahaha

Study belom..tengok citer jew banyak..camnelah nak dapat dean list kan??yela-yela..sem ni kena buat betol-betol biar dapat dean list*setiap tahun cakap camni*...tak boleh main-main dah...pesan untuk diri sendiri dan semualah yang exam minggu depan macam aku^^

p/s: esok aku ada lawatan ke melaka..pergi penjara Dato' Murad..yuhuuu..*excited*

5 comments

26 December 2012 at 01:59

Good Luck in ur exam ya...

Regards,
-Strider-

26 December 2012 at 03:44

husna ada penyakit mcm tu jgak..kalau time exam asyik nk ngadap movie je..=P

in shaa Allah..berusaha pasti berjaya..=D

26 December 2012 at 04:03

good luck utk exam...dan selamat melawat melaka esok...

26 December 2012 at 05:38

biela, sila rajinkan diri...
jangan malas...
selamat study... selamat menjawab soalan exam... ^_^

26 December 2012 at 08:28

dtg ziarah biela. good luck exam. len kali soh jer pakci ikut meter yea teksinya tu....

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^