Home » » Menanti follower yang ke 1000

Menanti follower yang ke 1000



Mempunyai follower yang ramai adalah impian setiap blogger*eh yeke?ke aku jew?*..hee..yew..bagi aku mempunyai follower yang ramai menampakkan yang blogger lain suke baca dan ikut perkembangan blog kita..tu bagi pendapat aku lah..huu..

Sekarang follower kat blog aku ni dah 978 orang..tak sabar untuk menanti follower yang ke 1000. InsyaAllah follower yang ke 1000 tu akan direview..hee..*seronoklah kan follower ke 1000 tu*..aku bersyukur sangat-sangat sebab belom setahun follower aku dah nak mencapai 1000 orang..

Secara jujurnya aku jeles dengan blogger lain yang terkenal sebab blog diorang beribu raban follower..fuhhh terasa kerdil diri ini melihatnye..hikhik..blog yang ramai follower termasuklah blog kak fatin liyana, kak yuyu zulaikha, abang ben, dan banyak lagilah blog yang mamtop tuh.*korang jangan tak tahu pulak*..hee

Buat follower yang ke 1000 tuh..aku terus akan menunggu kehadiranmu ke blog aku...hee..*jiwang pulak yew*..nak kasik hadiah duwit tak berapa nak ada..tapi untuk direview dan dibloglistkan tuh insyaAllah lah...jadi bagi yang tak follow blog aku lagi tuh..cepat-cepatlah follow yew...*haha memaksa pulak aku kan*..

p/s: mata dah semakin layu....katil tengah memanggil-manggil namaku..kwi3


3 comments

4 December 2012 at 16:01

mantop - jeles nye

4 December 2012 at 17:22

kamon kamon.. siapa yang ke seribu tu... hehe..~~

lama tak dtg blog biela.. pelik kenapa... selalu online time kite tak online agaknya~

5 December 2012 at 03:52

dah dekat dah tu...sikit lagi...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^