Home » » Kerja yang melambung

Kerja yang melambung



Lama tak update??*jangan nak tipu sangat*...hee..semalam baru aku update kan?kan?ala dekat-dekat akhir sem ni macam biasalah...busy dengan kerja yang melambung..setiap minggu ada assignment yang perlu dihantar..*terasa diri seperti PM pulak*..hihihi..padahal suka bertangguh kerja..macam ni lah jadinya.

Penat?pening?malas? semuanya bercampur dalam satu adunan..*macam masak plak kan*,,huuu..siapa yang budak u tuh tau lah camne duk kat u ni....nampak jew macam best kan..tapi hakikat sebenanyar hampeh*last sem jelah camtu..haha* sebab memang banyak benda yang perlu disiapkan.

Macam-macam hal jadi minggu ni...laptop aku buat hal lah, hanset kawan aku kena curilah, dan macam-macam lagi lah..for your infomation masa ni jugaklah tahap kemalasan aku berada di tahap yang paling danger!!bila nak lepas tension jew tengok running man..kerja tak siap-siap gak..adoiiii..*suke beno tengok running man yew*

Assignment oh assignment kenapalah ko ada yew??kalau belajar dekat u tak ada assignment boleh tak???*nampak sangat kurang matang disitu*...hukhuk...dulu kan masa kecik-kecik selalu aku engat kalau masuk u tak ada kerja sekolah..memanglah tak ada kerja sekolah..tapi cuma ada ASSIGNMENT..yup.....target aku malam ni nak siapkan satu assignment..insyaAllah..

p/s: nantikan make over blog aku dalam minggu ni..huishhhh tak sabar pulak rasanya^^


6 comments

11 December 2012 at 04:02

hehe.. faham benor keadaan itu.. time dekat nak exam ni memang sibuk. time ni lah semua assignment kena hantar sekali gus.. adoi.

11 December 2012 at 04:43

biasalah sekarang.. asyik busy je.. saya pun jarang update dah.. ;)

11 December 2012 at 04:46

na buat makeover...wow..nak tgk gak..

11 December 2012 at 05:33

hehe..biasalar tuh..
xpaa..assignment bnyak pon utk carry mark kita jugak..chill!! =)

cantik no follower..1010..

husna klik nuff sini..nestle nespray..

11 December 2012 at 06:27

haha selamat berassignment...

11 December 2012 at 07:49

assignment din pun bertimbun dah ni haha

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^