Home » » Kecelaruan berlaku

Kecelaruan berlaku


Saat aku update entry ni..fikiran aku memang betol-betol celaru dan serabut..huu..engat tak lagi segmen grandblogwalking aku tu?..kalau engat baguslah..camni citernye..ada hadiah yang belom sampai kat pemenang sebab ada satu sponser ni buat senyap jew bila aku bagitau alamat pemenang..*tension*

Bukan semua sponser..tapi adalah satu sponser ni..pening aku dibuatnya bila blogger yang menang bertanyakan pasal hadiah diorang tuh...adoii..pastu ade pulak pemenang yang sama name..buat aku konfiusss si blogger ni menang kategori apa...huu

Memang celaru betol hidup hari ni...tapi sabar jelah...ade jugak pemenang cakap aku penipu..sebab hadiah dia tak sampai lagi..aku mintak maaf banyak-banyak..sebab bukan aku yang post hadiah tu..semuanya disponser...

Aku tak marahkan blogger yang menang tu..cuma aku terkilan kat salah satu sponser ni yang tak bagi respon lagi...kalau akau jadi pemenang pom aku marah sebab hadiah belom sampai..hurmmm...memang celaru kan??

Kat sini aku nak mintak maaf banyak kat pemenang yang belom sampai lagi hadiah diorang tu..sesiapa yang dah sampai hadiah tu..tolong cakap gak kat aku..biar aku tahu...sekali lagi aku nak bagitau yang bukan aku post hadiah..semuanya sponser...


4 comments

23 December 2012 at 21:46

Kesiannye... Sabar ye!!! Mungkin ada hikmah disebalik sesuatu yang berlaku... Mungkin lepas nie kita lebih teliti untuk buat suatu bende... Tenang!!!! Itu adalah kunci segalanya...

23 December 2012 at 23:08

Harap2 sponser+pemenang dapat beri kerjasama yg baik...

Bukan senang gak nk bt segmen.

23 December 2012 at 23:34

alahai..kenapa boleh mcm tu jdnya??

hmm sabar ye..klau x dpt jugak maklum balas si sponser, nabila ganti je dgn hadiah nabila..=)

24 December 2012 at 06:25

waduh...sponsor buat hal plak...diharap para pemenang terbabit dapatlah bersabar...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^