Home » » karya ciptaanku

karya ciptaanku



Siapa suka baca sajak or syair kat sini?*cepat angkat tangan*..aku tak suka baca sajak tapi aku suka buat sajak..aik camne tu??hehe..dari sekolah dulu lagi aku suka buat sajak tapi aku tak pernah pulak masuk pertandingan..just suka-suka buat dan aku suka baca sajak aku sendiri*yang orang lain tak suka pulak kan*..hee

Ramai orang tanya adakah sajak yang aku tulis dalam blog ni sajak aku buat sendiri or copy paste?jawapannye semua sajak yang ditulis dalam blog ni aku yang tulis sendiri dan no copy paste yew..huu..ada kawan aku tak percaya taw..hurmm sebab kat luar aku tak jiwang sangat kowt..kwi3

Sajak yang aku tulis dalam blog ni semuanya ada makna tersendiri dan bukan aku main tulis jew...semua yang aku buat mesti berkait dengan peraasaan aku jugak pada waktu dan saat tuh..korang boleh merasai jugak apa yang aku rasa dengan membaca sajak aku tu...*aku rasalah..hehe*

Jadi bagi peminat baca sajak or minat bersajak..bolehah baca sajak-sajak aku ni yew..*tapi jangan copy pulak*..huu penat aku tulis taw...bagi mereka yang belom baca karya aku lagi or nak baca lagi sekali bolehlah tengok kat label blog aku dekat label karyaku...atau korang boleh tekan kat bawah ni
KARYA AKU BUAT SENDIRI
p/s: korang rasa ok tak sajak aku buat tuh?huu..harap korang enjoy^^ 

3 comments

4 December 2012 at 18:40

wah...terbaik.. bukan semua orang mampu bersajak tau..

4 December 2012 at 22:26

husna x pandai nak bersajak bagai nih..=P

5 December 2012 at 03:48

bagus2...lepas ni boleh biela try buat lirik lagu plak...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^