Home » » Istanbul aku datang memang superb

Istanbul aku datang memang superb



Yeahh..one of my assignment was done!!*tak payah nak speaking sangatlah kan*..hee..hepy..hepy..hepy...dah siap satu assignment tinggal lagi 3..huuuu...adat kerja bertangguh macam ni lah yew..eh bukan ni main point aku..korang dah tengok cerita Istanbul aku datang?belom?ruginya..memang superb cerita dia*bagi aku lah..hee*

Aku tahu dah ramai yang post pasal cerita Istanbul aku datang ni kan?kan?tapi biarlah..sebab terlalu menarik bagi aku, aku tetap nak cerita serba sedikit pasal cerita ni. Cerita ni mengisahkan seorang wanita yang ingin ke Istanbul semata-mata nak berjumpa dan dekat dengan pakwe dia yang belajar medik dekat sana*cinta mediklah kata kan*..kwi3

Tujuan sebenar wanita ni pergi ke sana untuk menanti lamaran pakwe dia...tapi sampai saja di sana banyak peristiwa yang tak menyenangkan wanita ini pasal pakwe dia..semua yang dia buat tak kena dan pakwe dia selalu busy*macam ada somethingkan*..hee

Pada awal kedatangan wanita ni disana dia menaetap dirumah pakwe dia bersam 2 orang lagi kawan lelaki itu.  Beberapa hari tiggal disitu, pakwe dia suruh cari rumah lain*tak manis dipandang orang katanya*..kisah ini bermula apabila wanita ini serumah dengan seorang lelaki lain kerana ditipu*terpaksa*.

Fuhh panjangnya kalau nak cerita semua, yang pasti pakwe perempuan ni ada orang lain dekat Istanbul ni*kecian giler dekat perempuan ni*..punyalah setia, sanggup datang dari jauh semata-mata nak berjumpa dengan pakwe dia..last-last hampeh!!
 
Di akhir cerita perempuan ni harus memilih sama ada ingin terima balik pakwe dia yang curang tuh ataupun terima seorang lelaki yang serumah dengan dia tuh...jadi part last ni korang kena tengok sendiri yew...hihi.. cerita punyer panjang sampai lupa nak gitau siapa pelakonnya..hehe...heroinnye Lyssa..hero 1 Tomok dan hero 2 Beto..

Jom layan gambar (antara aksi dalam citer ni)


gelagat comey lyssa

romantiklah sangatkan

siapa pulak ni???


p/s: dah banyak kali tengok cerita cinta melayu, tapi yang ni memang superbbbb....*tak rugi tengok*



6 comments

11 December 2012 at 08:31

tak tengok lagi..huhu

11 December 2012 at 08:48

saye dah tengok ! :)
best . comel jek lisa . :D

11 December 2012 at 11:13

memeng superb habest citer nih dah tegok dah pon ...sonok sangat2

12 December 2012 at 00:11

Haha , dah tengok . Ada best , ada sedih . Hehe .

12 December 2012 at 02:57

ramainya yang update pasal filem ni.. adeh.. nak kena tengok jugak ni

15 December 2012 at 06:17

dah tengok dah... memang best...
comel aje lisa dan beto naik skuter tu... >.<

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^