Home » » Entry best yang perlu dibaca

Entry best yang perlu dibaca


Pejam celik..rupanya 2012 telah nak tinggalkan kita kan?rasa macam tak percaye pulak..hee*akui jelah dah nak tua*..bukan aku yang tua..tapi blog aku yang semakin meningkat usianya...*tak nak ngaku lagi*..muahaha..sepanjang penglibatan dalam blog ni, ada entry yang ramai terjah dan ada pulak sebaliknya..tapi malam ni aku nak bagitau entry yang best jew untuk tahun ni yang perlu korang bacer...^^

Malas untuk bercerita panjang..meh bacer entry yang best kat blog aku sepanjang 2012 ni yew...harap korang suker...=)

Ayat-ayat cinta sedih
Aku tak tahu kenapa entry ni mendapat view yang terbanyak..padahal aku letak gambar jew banyak dalam entry ni..hee...maybe sebab cinta sedey..ramai yang nak tengok kan....*giwang semuenye*...kwi3

Produk pencerah muka yang best
Siapa nak putih kat cini??cepat-cepat terjah entry ni..hee..entry ni mesti ramai perempuan yang terjah sebab nak kulit cerah berseri kan...hahaha..yang pasti bagi aku produk ni memang best..produk apa??tengoklah sendirik^^

Mak aku tak bagi kawen selagi...
Pasal kawen-kawen ni ramai jew nak bacer kan...ishhh sibuk jew nak tahu pasal orang kan*gosip memang best ek?*...hehe...entry ni memang gempaklah...pasal mak aku tak bagi kawen???

Cara bezakan ais dari air masak atau air mentah
Ehem..korang tahu ke nak bezakan ais dibuat dari air mentah or air masak??kalau tak tahu tu buat cara tak tahu....klik entry ni cepat-cepat..memang berguna...

Tips lupakan orang yang kita sayang
Tips yang direka aku sendirik berdasarkan pengalaman yang lampau...hehe..terskema pulak...yang pasti tips ni memang berkesan untuk anda yang baru putus cinta.

p/s: ni lah antara entry terbaik untuk tahun ni...korang pulak??letak jew link entry terbaik korang kat komen ni..nanti aku pergi terjah ea..



5 comments

30 December 2012 at 10:03

Suka baca entry yg kahwin tuh>.< haha joke.

30 December 2012 at 13:40

tips lupakan orang yang kita sayang tu macam menarik je..nak terjah la.hehe

31 December 2012 at 01:31

xtaw nk ckp entry apa yg best..semua moderate je..haha..

31 December 2012 at 04:22

hehe makin meningkat usia blog ni ye...dah tgk dah entri ayat2 cinta sedih tu...mmg penuh maksud tersirat...:P

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^