Home » » Dapat Header dari kak Jia

Dapat Header dari kak Jia



Ehemmm..hepy betol lah hari ni...sebab apa??sebab aku dapat header free dari akak jia..hee..akak jia ni lah yang edit blog aku jadi comey camni..tengoklah header kat atas tuh..comey tak??*jangan jeless*..muahaha..semua yang akak jia buat memang comey2 lah..

Sebenarnya aku terkejut jugak..sebab tiba-tiba jew akak jia nak bagi aku header..bila tanya akak kenapa dia bagi aku header ni, dia cakap dia nak aku bersemangat lagi berblogging ni..hee...terima kasih banyak-banyak yew akak*saya suka header akak buat ni*

Sekali-sekala tukar header apa salahnya kan...eh korang nak jugak ke??atau korang berminat nak blog korang jadi comey macam blog aku??*perasan lebey jew aku kan*..hee..kalau korang nak, korang suruhlah akak jia editkan blog korang..murah jew akak jia ambek..*dengar citer hari ni ada harga promosi*...cepatlah terjah blog akak jia...tekan cini..

Untuk pengetahuan korang..kat bawah ni header yang akak jia buat kat aku sebelum ni..siapa yang selalu jenguk blog aku tahulah header aku sebelum ni..tapi yang tak tahu bolehlah tengok kat bawah ni yew...hehe..aku suka semua header yang akak jia buat..tq akak jia<3



p/s: apa tunggu lagi??nak edit blog jadi comey tak??jom ke blog akak jia



11 comments

8 December 2012 at 07:01

alhamdulilah,terima kasih..dear.:P..teruskan ukhwah nie ok

8 December 2012 at 07:03

best ler dapat header...sy nye blog but sendiri mcam hampeh jer..T__T sobs sobs..

salam kenal dari arepnakbebel.com :)

8 December 2012 at 07:08

@Najiah Shaharain
same2 akak...ok..^^

8 December 2012 at 07:09

wahh header baru dia lawa la :D

8 December 2012 at 07:09

@luqman zakaria
yke??suhlah akak jia buat..konfem comeyyy..hehe

8 December 2012 at 07:25

cantik header..cun habis

8 December 2012 at 07:42

cantikk

8 December 2012 at 08:44

cantik la header...

8 December 2012 at 17:00

cantik lhaa

8 December 2012 at 20:02

Awww cute sekali. Envy boleh la hehehe :D

9 December 2012 at 10:22

mmg kemas header dari kak jia ni...jeles jugak bila tgk...haha

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^