Home » » Blog bertukar wajah lagi

Blog bertukar wajah lagi



Hai..hai..hai...hepy holiday u all..hee..aku ni pom cuti jugak tapi tak macam cuti..sebab assignment aku melambung tinggi..huu..disebabkan minggu depan minggu last sebelum study week, so minggu ni kena struggle siapkan assgment yang berbaki..ok..bukan ni point utama aku..pointnya aku update entry hari ni sebab nak bagitau kat semua pelusuk alam blog yang blog aku bertukar wajah lagi...^^

Ek korang tak perasan??ni lah aku nak bagitau ni..hehe..so macam mane?okay tak blog aku selepas di make up tebal-tebal oleh akak ayu??kalau korang ni first tyme masuk kat blog aku ni..sebenarnya gambar kat atas tuh blog aku yang dulu sebelum diedit lagi..heee...
 
Korang jangan salah faham..aku edit blog lagi bukan sebab aku tak suka blog aku yang dulu, tapi aku saje nak bertukar baju..*sekala-sekali apa salahnya kan*..dulu akak jia edit blog aku..sekarang akak ayu..semuanya best!!!

Sebab utama aku edit blog lagi ialah aku nak blog aku ni makin ceria dan warna-warni macam pelangi tuh*cantik kan*..dan aku nak korang semua lebih hepy bila baca entry kat blog aku ni..*biar semua senyum sampai telinga*...

Sesiapa yang nak edit blog dengan harga yang murah dan berpatutan boleh lah tempah dengan akak ayu dan akak jia..diorang ni semua tangan kreatiff...heee...ok..jom pakat tempah dengan mereka..^^

Akak Ayu
Akak Jia 
p/s: nak edit sendiri malas...tu lah tempah jew..senang..hee... 

9 comments

15 December 2012 at 06:50

wohoho, berwarna-warni. keceriaan terserlah.

15 December 2012 at 07:09

wah..!! best tgk header dia berkelip2 :)

15 December 2012 at 07:13

kalerful cikit...hehe..nice one!

15 December 2012 at 07:26

header cantik :)

15 December 2012 at 07:34

nice :D
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/tolong-c.html

15 December 2012 at 08:25

din suka kaler background tu :D colourfull :D

15 December 2012 at 08:26

comel :D

15 December 2012 at 08:47

cerianya blog ini.. ^_^

15 December 2012 at 10:23

wah sudah berubah...mmg sesuai dgn konsep pelangi...I like..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^