Home » » Bila Broadband dah habis quota

Bila Broadband dah habis quota



Geram+benggang+menyampah bila broadband dah habis quota..padahal aku bawu lagi to4 taw.adoooiiii...baik pakai bil pulak camni kan..tak payah fikir banyak..maxis oh maxis...tukar celcom karang bawu taw*tahap geram yang melampau*...huuuu

Bila dah abis quota ni tahu-tahu jelah..internet pom merangkak lah cam baby tu kan*perumpamaan pom melampau*...hahaha...camni lah bila internet lembab..aku just boleh tengok blog dan update blog jew...nak on9??jangan harap..*memang lembab*...nasib baik aku ada blog nih..heee..^^

Alang-alang korang baca entry aku ni, bagilah cadangan kat aku broadband apa yang okay untuk kita yang suka berblogging ni??hurmm tapi bukan wifi lah..sebab aku nak guna broadband...*senang nak bawak ke mana-mana*..

Sebab tidow terlalu banyak siang tadi..jadi burung hantulah aku malam ni..huhu...tak ngantuk lagi ni..broadband pulak buat hal...kalau tak boleh jugak blogwalking kat blog korang semua..huuu...*bowinknye kalau selalu macam ni*

p/s: harap korang boleh kongsi idea, broadband apa yang okay yew...^^,





7 comments

8 December 2012 at 09:02

pakai streamyx je =P

8 December 2012 at 09:28

gune yg topup ke..gunalh yg bil..hehe..

8 December 2012 at 09:32

haha x pnah pakai brodband hehe streamyx je :D cucuk wayer kuning haha

8 December 2012 at 09:39

guna unifi...eheh

8 December 2012 at 16:25

aloo..husna x pkai broadband..
kat rumah streamyx..kat sini wifi uitm..=D

8 December 2012 at 18:04

internet pom merangkak lah cam baby tu. Haha suke ayat tu. Kite dtg sini nak ajak awak join segmen saye. Hope sangat blog awak boleh join untuk naikkan follower kat http://nakahime.blogspot.com/2012/12/segmen-cari-follower-by-nakahime.html

8 December 2012 at 18:15

kak pakai broadband juga.. broadband bayar tiap bulanla.. ada masa lembab juga.. macam minggu lepas...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^