Home » » 8 bulan dalam dunia blog

8 bulan dalam dunia blog



Tengah godek-godek blog tadi..aku pom tertengok dekat blog archieve..eh rasa macam tak percaya..rupanya dah 8 bulan aku dalam dunia blog ni..8 bulan lah usia blog aku sekarang...dah tua kamu ni yew belog..*cakap dengan blog ni pom bukan dia faham kan*..haha

Alhamdullilah sepanjang 8 bulan ni aku dah kumpulkan 1022 orang follower..276 catatan..1758 komen dan 25012 pageviews..walaupun pageviews masih kurang tapi aku bersyukur sebab ada jugak nak baca belog aku yang tak seberapa ni yew...*terima kasih*

Dalam blog aku ni..banyak aku kongsikan pasal diari hidup aku sendiri..dan banyak lagi mengenai cerita pelik, lawak, cinta, pasal blog dan lain-lain..semuanya berada didalam senarai label aku disidebar tuh...*jemputlah godek-godek yew*

Bagi yang selalu melawat blog aku ni, diucapkan jutaan terima kasih kerana menyokong belog ni untuk pergi lebih jauh..aku mengaku banyak benda lagi yang aku tak tahu dalam dunia belog ni...*mohon tunjuk ajar*..contoh yang aku tak tahu dan aku tak pernah dapat....*duwitt dari nuffnag*..tak faham sebenarnye..huuu

Azam untuk tahun depan, nak tambahkan lagi bilangan follower dan akan selalu update entry untuk menaik kan lagi ranking blog..hihi..*sekali lagi tq banyak2 sebab support blog ni*..^^

p/s: sejak edit blog ni..makin ramai yang singgah..*korang pom suka warna-warni yew??*

13 comments

15 December 2012 at 18:35

color ni dah lawa. jangan tambah warna nanti peninnnnn !

15 December 2012 at 18:39

hehe.. teruskan usaha.. ^_^

15 December 2012 at 18:48

Tahniah la dah lapan bulan da..teruskan!

15 December 2012 at 18:55

tahniah:)

15 December 2012 at 18:56

cepat jgklah maju blog ni.. 8 bulan je dah dpt kumpul 1000++ follower... sy dah nak masuk tahun ke 3 tp masih tak sampai 500 follower...

15 December 2012 at 19:07

kombinasi warna dah cantik ni...jgn ubah2...tahniah 8 bulan je dah 1000..memg terbaik la...

15 December 2012 at 19:08

Wahh! baru 8 bulan dah 1000++ follower. tapi tengok blog akak nie macam dah lama je berblogging. saya dah 2 tahun lebih, tapi follower baru 400++. :(

15 December 2012 at 20:04

Datang tergodek-godek kat sini... hehehehe....

15 December 2012 at 22:56

tq semua...^^

16 December 2012 at 02:02

wahh..baru 8 bulan tp follower mencanak dah..=D

cantik blog..warna-warni..=)

16 December 2012 at 07:45

wah tahniah Biela...8 bulan sudah...

16 December 2012 at 21:27

congrts. ;-)

20 December 2012 at 19:41

8 bulan dan follower dah lebih 1k..?
memang hebat.. tahniah biela..
keep blogging... ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^