Home » , » 5 panggilan manja couple

5 panggilan manja couple


Pernah bercople?atau pernah tengok kawan-kawan lain bercouple?adoiii mestilah pernah kan..heee..biasanya korang guna panggilan apa ye untuk pasangan korang tu?mesti malu nak bagitau kan..tak apa..aku boleh bagitau..muahaha*panggilan yang biasa aku dengar*

Abang = Sayang
Kebiasaannya panggilan abang sayang yang biasa didengar, normal lah kalau suami isteri pom panggil abang sayang kan?tapi jarang benor suami isteri panggil abang sayang..biasanya orang bercouple..*aku pom pernah guna dulu*..aik??tibe-tibe..hehe

Hubby = Baby
Amboi-amboi, macam budak-budak pulak kan..baby bagai..muahaha..biasalah orang bercouple ni, semuanya nak giwang..bila kawen nanti agak-agak panggil camni jugak ke ek???*pikir jauh*....^^

Papa = Mama
Eh sejak bila pulak kawen ni??papa mama lagi tuh..couple yang guna panggilan camni mesti dah tak sabar nak kawen dan ada anak kan? harap-harap bila kawen pom guna panggilan papa mama jugak lah yew...barulah cinta sejati namenye..kwi3

Panggilan nama
Pernah dengar tak orang bercouple tapi just panggil nama jew??contohnye minah abu...tak pom just panggil saya awak??ehh jangan engat tak ada..ada taw...couple ni memang malu-malu lagi ni..hee..tak pom still konfius, "aku ni couple ke kawan jew?"..

Ummi = Walid
Kalau tadi papa mama, ni ummi walid lah pulak. Biasanya orang yang guna panggilan ni orang "couple islamik"..masalahnya ada ke couple islamik dalam islam??jawapannya tak ada yew..aku ni sekolah agama..nak bernanah telinga aku dengar kawan-kawan aku yang konon nya alim..panggil ummi walid dengan pakwe dia..kononnye islamik sangatlah kan*oppss sowi kalau ada sesiapa terasa*..

p/s: minngu ni study week...aku buat jadi study blog..aci tak??hihi


12 comments

25 December 2012 at 21:40

pernah tangkap surat cinta yg ditulis budak2 sekolah tulis..nak gelak pun ada bila diorang panggil papa mama..hahah

25 December 2012 at 22:22

hehe..mcm2 panggilan diorang kan..kadang ada yg geli pon ada..=P

25 December 2012 at 23:45

macam2 panggilan ada...

study week ye..? gud luck untuk exam.. ^_^

26 December 2012 at 00:52

haha. kiteorng cakap saya-awak atau i-u je. haha :D

26 December 2012 at 04:08

haha yg ummi walid tu kelakar lah...terlampau nak islamic sgt tu...hihi...

26 December 2012 at 09:04

best la post ni. :D
Saye suke, saye suke ^_^

27 December 2012 at 03:16

ratu..sy pom suke..^^

19 March 2013 at 08:38

Paling sempoi , aku kau ^^

dak sekolah rendah pun bahaskan papa mama.. adoh mental betul

2 June 2013 at 22:11

kitorang guna
chenta -syg
haha ^_^

2 June 2013 at 22:24

ena dengan tunang ena, kau aku je.. kadang2 je nk memanja keluar la syg ke bby ke.. *blergghhhh rse geli lak*

5 December 2014 at 14:59

bila nk update lagi ?
typo dikesan ? Hehehe
hiks

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^