Home » » Rupa sebenar burung dalam game "ANGRY BIRD"

Rupa sebenar burung dalam game "ANGRY BIRD"


 
Korang semua pernah main game angry bird??hah tak tahu??*jangan nak menipu sangat yew* sedangkan aku yang matang ni pom main dan tahu apa itu angry bird..korang mestilah lebih pakar dari aku kan?haha..watak burung dalam angry bird ni memang wujud taw...tadi aku terbaca sebuah blog yang tunjuk kan burung-burung angry bird yang real punya taw..jom tengok sama-sama...
 













p/s: same kan??comeyyy kowt burung-burung ni

 

10 comments

14 November 2012 at 04:20

http://peaceder.blogspot.com/2012/11/peaceder-kebaikan-dan-kelebihan-awal.html... nice ur blog.. jom jengah cnie lak

14 November 2012 at 04:51

haha.. siyes. comel.. hehehe...

14 November 2012 at 04:57

burung sebenar....adakah ia benar?...cute je walaupun marah

14 November 2012 at 05:11

haha x jauh beza dgn game haha :D

14 November 2012 at 05:38

gambar last tu sekali pandang macam anak ayam pulak. :D

14 November 2012 at 06:28

comel :)
http://akusukaduapuluhsatu.blogspot.com/2012/11/allah-already-answer-us.html

16 November 2012 at 01:31

comel rupenye angry bird nih:)

16 November 2012 at 20:17

tak sangka :)

17 November 2012 at 08:50

tak pernah main angry bird... siyes tak tipu...

comel2 burung tu...

14 July 2013 at 03:09

wah cantiknya!! lama tak main angry bird nih.. nak main lah!! haha.. *kidding*

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^