Home » » Komen pertama di blog

Komen pertama di blog



Malam-malam yang sunyi ni kan..aku teringat balik komen pertama yang aku dapat masa aku berblogging ni...komen pertama yang aku dapat berbunyi seperti di atas tu..huu..masa tu seronok sangat sebab pertama kali orang komen kat blog aku*sape tak suka kan*..dan dia tu kawan aku sendiri..terima yew saleha^^,..

Masa mula-mula ada blog dulu, aku tak tahu sangat nak tulis apa..biasanya tengok blog lain tulis pastu aku tiru jew idea diorang nak tulis apa*biasalah budak baru belajar kan*...kalau tengok balik apa yang aku tulis mula-mula dulu...malu pulak rasanya..*entah apa aku tulis masa tu*...hee..yang aku tahu aku suka orang komen dekat blog aku..rasa macam dihargai*korang rasa camtu tak?*

Komen pertama yang aku dapat ni ialah dari entry ni*picit cini*..ni adalah entry terawal yang aku buat..dulu aku suka letak gambar yang aku ambek dari google..yela tak tahu nak letak gambar apa kan..nak tulis panjang-panjang tak reti..haha..lawak pulak kalau teringat balik.

Sebenarnya kan..aku memang suka orang komen kat blog aku..ada yang mengutuk..ada yang memberi sokongan..tapi semuanya aku publishkan..yela..kalau orang kutuk tu maknanya aku kena ubahlah apa yang tak ok tu kan..*pikir positif jelah*...

Kadang-kadang aku rasa malu kat blogger yang komen kat blog aku..sedangkan aku jarang komen kat blog diorang..bukan aku tak nak komen tapi broadband aku ni selalu slow macam siput..huu..maaf yew kalau aku tak balas komen korang...*betol-betol mintak maaf*...

p/s: komen pertama blog korang pulak sape ek??..heee

9 comments

23 November 2012 at 10:10

Salam. Saya adalah orang pertama yang komen dalam entry kamu pada kali ni. Huhuhu...

23 November 2012 at 10:32

aini taq awak untuk segmen nie >

http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/11/pencarian-20-blogger-bertuah-by-yana.html

23 November 2012 at 10:32

komen pertama sy adalah anon..mungkin dia bukan blogger kot..hehe

23 November 2012 at 11:37

haha tak ingat dah hehe tapi kalau cari komen pertama leh dpt g hehe .

23 November 2012 at 14:36

faham, faham.. jangan risau lah.. ^_^.

23 November 2012 at 19:36

comelnya blog. mcm tuannya :)

24 November 2012 at 02:37

wah... imbau kenangan dulu2.. hihi...
dont worry, be happy.. :)

24 November 2012 at 04:15

walaupun kedengaran agak macam drama melayu, tapi biela lah org pertama yg komen kat blog saya...

25 November 2012 at 05:46

hehe dulu & sekarang.. mst byk pengalaman yg dh dikumpul kan dalam blogging :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^