Home » » Jom tukar link bloglist

Jom tukar link bloglist



Selamat petang semua..haa aku tengah bosan sangat ni..tak tahu nak buat*biar assgment menggunung pom..hee*..jadi untuk menghilangkan rasa kebosanan ni aku nak buat satu segmen..bukan segmen sangat pom..just nak tukar link bloglist dengan korang...nak tak??

Blog aku ni memanglah baru lagi..tu lah aku tengah cari blogger yang sudi untuk tukar link blog diorang dengan aku...huu..harap sudilah yew..senang jew caranya..korang letak link aku dalam bloglist korang..dan aku akan letak link korang dalam bloglist aku*tak payah buat entry pom*..

Haa senangkan??bagi yang nak join just letak link blog korang dekat komen bawah entry ni...pastikan korang dah letak kan link aku kat bloglist korang..sesiapa yang dah pernah letak kan link aku kat blog korang..bolehlah gak letak link korang kat komen bawah ni yew..*aku akan letak sekali*

p/s: just untuk blog yang ada senarai bloglist sahaja yew...

27 comments

24 November 2012 at 02:39

jom... ^_^
http://www.mizruha.com

24 November 2012 at 02:43

@miz ruha
akak da lame kat bloglist kite..hehe

24 November 2012 at 03:03

Salam. Huhu blog anda memang sudah ada dalam bloglist saya..:) http://www.aimisyahirah.com

24 November 2012 at 03:14

http://amgyver.blogspot.com/2012/11/nabiela-biela-ajak-tukar-link-bloglist.html

24 November 2012 at 04:10

hihi..kalau sy nak join boleh tak biela?

24 November 2012 at 04:26

jom nih my link

http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/

24 November 2012 at 04:27

jom nih my link

http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/

24 November 2012 at 05:04

@Hatimi Tahirruddin
boleh jew...^^,

24 November 2012 at 05:06

@Hatimi Tahirruddin
letak url blog awk kat komen ni ea

24 November 2012 at 05:48

Saya dah letak url blog nabila di bloglist saya :)

http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/

24 November 2012 at 05:49

nak join jugak bole?http://farhanimawesome.blogspot.com/

24 November 2012 at 05:59

@Fatin Farhanimm
boleh dear...^^

24 November 2012 at 08:14

ok ni link sy..

http://timizero.blogspot.com/

24 November 2012 at 08:29

awk mmg dh msuk bloglist wda :)

24 November 2012 at 11:17

nak jugak boleh??

24 November 2012 at 18:40

saya dah masuk awak dlm bloglist saya... so, now your turn.. haha.. :)

http://saifulofficial.blogspot.com/

24 November 2012 at 21:11

husna dah lama letak blog nabila di bloglist husna..=)

25 November 2012 at 00:01

http://wnawaf.blogspot.com . Ngee , dah letak ! =)

25 November 2012 at 05:41

dah lama letak biela dlm bloglist, sjak join sgmen biela hr tu.. hehe thanx !

http://mayesa-jcb.blogspot.com

25 November 2012 at 06:36

@Mohd Lokman Bin Ramli
boleh..letaklah link awk tuh kat komen ni..huhu

25 November 2012 at 06:43

@fatin amalina husna
fatin..sy da cube ltak url blog awk lam list sy..tp xboleh..xtahu npe...da bpe kali cube.maaf ea..huu

26 November 2012 at 01:31

@nabila biela punya saye mane? da lame tak terpasang :)
ini linknya http://immanuelsihite.blogspot.com
punya korang boleh tengok kat sini http://immanuelsihite.blogspot.com/p/wesel-link.html
awak dari Indonesia, nak cari teman je, maaf bile bahasa malaysia awak terdengar aneh, hihihi

26 November 2012 at 20:04

nyue singgah & jadi follower ke 951 :)

link blog nyue: http://nyueyien.blogspot.com/

9 December 2012 at 07:44

http://fadzlun.blogspot.com/

9 December 2012 at 09:04

singgah..

http://afiqahadzan.blogspot.com/

29 December 2012 at 10:19

saya dah lama dlm blog..nak beraktif balik..hope di terima ye.. (=
http://kisahedastory.blogspot.com/

24 January 2013 at 22:35

tukar link
http://cyanxkamo.blogspot.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^