Home » » Jom Blogwalking Sambil Follow

Jom Blogwalking Sambil Follow


Ello...ello..ello..ada orang tak lagi ni??ke semua dah tidow..hee..eh jangan salah faham entry ni bukan entry segmen taw..aku just nak kongsikan link url blog yang pernah join segmen aku sebelum ni..korang mesti nak tambahkan bilangan follower korang kan??so, kalau nak orang follow kita,janganlah malas nak follow dulu taw..nanti tak ada sape pom nak follow kite*haa baru padam muka....dushhh*

Jadi aku yang baik hati ni*baiklah sangat..hehe* nak mudahkan korang blogwalking dengan korang bolehlah tengok senarai peserta segmen aku sebelum ni untuk berblogwalking...kat sini aku senaraikan peserta segmen aku sebelum ni..korang boleh tengok kat bawah ni yew..

PESERTA SEGMEN GRAND BLOGWALKING
PESERTA SEGMEN JOM TUKAR LINK BLOGLIST
PESERTA SEGMEN BLOGWALKING TERGEMPAK

Haa ramaikan peserta tu...jadilah nanti korang bolehlah tambahkan kenalan blogger korang..best apa ada kawan ramai..kawan ramai tak rugi taw...bak kata orang berkawan biar beribu..bercinta??sambung sendirilah yew...muahahaha

p/s: jangan blogwalking jew...followlah sekali baru best!!!

5 comments

16 November 2012 at 08:44

baiknya buat list...bagus2

16 November 2012 at 09:22

salam ukuwah.. datang terjah dari blog si din.. ^^

17 November 2012 at 04:56

hehe ...wah3 ...rajin benor ye

17 November 2012 at 08:46

rajin... =)

17 November 2012 at 20:44

jalan2...
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^