Home » » Header untuk Kiera

Header untuk Kiera


Ello semua..aku baru jew habis buat assgment tadi, pastu untuk lepaskan stress aku pom buatlah header blog untuk kawan baik aku..iaitu kiera. Kiera ni kawan baik aku masa sekolah dulu..hee..memang boleh dikatakan rapatlah..

Sebenarnya dah lama aku janji dengan kiera nak buat header ni untuk dia, tapi disebabkan assgment yang banyak jadi terpaksalah aku tangguhkan dulu..*maaf yew kiera*..header yang aku buat ni pom simple jew kan..yela nak buat cepat-cepat..huu..

Aku cadangkan kiera untuk buat warna biru+pink..tapi aku pulak yang pandai-pandai ubah buat warna pink+purple...*baru comey sket kowt*....muhahaha..mentang-mentang aku suka warna pink kan..tapi aku tahu kiera pom suka warna pink..*kan kiera kan??*..

Aku baru jew belajar buat header ni..jadi taklah secantik header yang dibuat oleh pengedit blog yang lain..aku buat ni pom just suka-suka...aku rasa happy tengok header yang aku buat..*rasa puas*..dan dalam masa yang sama aku dapat lepaskan tension aku.

p/s: korang nak jugak?boleh jew..just cakap nak tulis apa dan warna apa..bila aku free aku buat..^^,

15 comments

21 November 2012 at 07:21

simple but nice :D

21 November 2012 at 07:30

nice...teruskan usaha murni ini...

21 November 2012 at 08:01

pink? kite geng! :) heee

21 November 2012 at 10:35

cunnn :) *betul2 like a story ^_^

21 November 2012 at 14:44

It's good for beginner.
Suka suka suka ^_^

21 November 2012 at 18:22

cantik, dik cane buat pokok tu? ajar akak boleh tak????

22 November 2012 at 01:39

simple but nice :)

22 November 2012 at 01:39

simple but nice :)

22 November 2012 at 01:46

@D i n
simple jew kan..huu

22 November 2012 at 01:47

@Fendy
tq...^^,

22 November 2012 at 01:48

@Nisah Mat Noh
sy guna brush jew kak...nk lkis sndiri xpndai

22 November 2012 at 01:49

tq semua sbb spport sy..^_^

22 November 2012 at 04:08

tahniah kpd kiera sebab dapat header free...

22 November 2012 at 08:22

comel.. ^_^

22 November 2012 at 22:34

mekasih ila!comey2!!syg awokk.. ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^