Home » , » Dapat Vector dari Din

Dapat Vector dari Din


Salam ceria dan salam bahagia buat semua yang sedang bercuti kat rumah or kat mane-manelah sekarang ni..heee aku hepy sangat hari ni sebab bukak jew blog tengok kat chat box Din graphic cakap vector aku dah ciap...excited giler aku,cepat-cepat aku pergi tengok vector aku kat blog dia...haha

Walaupun dia cakap dia buat tak berapa kemas..tapi aku tak kisah..sebab aku faham yang dia baru belajar buat vector sebenarnya..*betol tak Din??*..hehe...apa-apa pom terima kasih banyak yew Din..bukan senang nak dapat vector dari orang ni..free pulak tu..*benda free memang best*

Sebelum ni aku dah pernah dapat vector dari Alysya.Jadi ni kali kedualah aku dapat vector, semua yang aku dapat free taw..*bangga lah tuh*..haha..bukan nak tunjuk bangga, tapi nak cakapnya kat sini siapa cepat dia dapatlah kan..

Haa korang mesti nak tengok vector Din buat kat aku kan..korang bolehlah tengok kat bawah ni..dan kalu korang nak jugak bolehla suruh Din buatkan*tu pom kalau ada kosong lagilah*...aku tak pasti sama ada terbuka ke tak lagi..korang boleh tengok kat entry dia yang ni TEKAN CINI.

Ni gambar sebelom divector

Gambar yang divector

p/s: terima kasih daun keladi, kalau ada masa buat satu lagi yew din??hee...^_^




8 comments

17 November 2012 at 01:05

wah , nice :D

17 November 2012 at 01:55

seronoknya...memg terbaik

17 November 2012 at 01:57

:,) terharu din dibuatnya :D

17 November 2012 at 02:54

wah kemah...sebijik dah tu...

17 November 2012 at 04:55

comelnya aqwk ..nak ngorat boleh ? hehe ...salam ziarah dari saya

17 November 2012 at 05:15

terbaik dari din. din memng pakar buat vektor walaupun baru belajar. tambah2 vektor awek. huhu. tahniah ^^

17 November 2012 at 07:00

Hai,bw sini!Jom join?
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

17 November 2012 at 08:44

comel~~ ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^