Home » » Blog Review: Butik Pinkku

Blog Review: Butik Pinkku



Hepy holiday semua...best tak cuti ni??kalau aku yang banyak assgnment ni memang tak best sangatlah..tapi bagi korang yang just duk rumah tuh memanglah best kan...hehe..eh..aku tak nak lari topik..hari ni aku nak review blog butik pinkku yang sudi menjadi penaja Segmen Grand Blogwalking aku tuh.

Banner kat atas tuh pages FB butik pinkku. Sesiapa yang peminat tudung,shawl dan selendang yang gorgeous bolehlah beli dekat butik pinkku online ni...camne nak beli??korang tekan jew banner kat atas tuh..nanti korang sampailah kat page butik pinkku ni.

Eh jap-jap...butik pinkku ni pom ade blog taw...blog butik ni pom warna pink..pemilik blog dan pages ni  memang seorang yang comel..heee...kite suka tengok akak ni menggayakan tudung....comey sangat-sangat...*tak caye?gi tengok sendiri kat SINI* kalau korang selalu nak tengok tudung yang latest punya bolehlah follow sekali belog butik ni...

p/s: Terima kasih banyak-banyak sebab sudi jadi sponser segmen saya...^_*
    

2 comments

10 November 2012 at 02:52

sponsor tuuu...

10 November 2012 at 06:52

terjah!!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^