Home » » Terima Kasih Semua

Terima Kasih Semua



Hello n hye semua..masih dalam mood raya??dahlah tuh beraya...lagi-lagi lah untuk para blogger ni kan..hehe..banyak benda lagi nak kena buat kan?haa entry kali ni aku nak ucapkan ribuan terima kasih pada blogger yang join segmen yang ketiga aku iaitu Segmen Jom Tukar Link Bloglist. Aku amat menghargai penyertaan korang.

Sebenarnya masa aku buat segmen ni semasa hari raya baru ni. Pada mulanya seorang je yang join,aku takut sangat sebab takut tak ada orang join. Semalam pom still seorang yang join,tapi hari ni alhamdulillah dah ramai yang join..maybe semalam dalam mood raya lagi jadi tak ramai yang bukak blog kan..hukhuk

Segmen ni tamat 30/10 ni..jadi belom terlambat bagi sesiapa yang tak join lagi. Tak rugi pom kalau korang join, sebab semua peserta akan diletakkan dalm bloglist aku. So, cepat-cepatlah join yew. Aku pom akan follow korang jugak..don't worry yew.

Bagi sesiapa yang dah join bolehlah mengfollow peserta lain kat sini. Aku dah update peserta yang join tadi..selamat berblogwalking yew semua. Sekali lagi terima kasih banyak sebab join!!

p/s: Sesiapa yang belom join,bolehlah join kat sini yew...^_^

1 comment

28 October 2012 at 07:58

aah... masih mood berkorban... sampai blog terlupa nak update.. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^