Home » , » Sweetnye Bercinta Selepas Nikah

Sweetnye Bercinta Selepas Nikah



Jangan SERING kata "I LOVE YOU" kepada dia yang bukan mahram bagimu... Percayalah, apabila kamu berdua sudah berkahwin, perkataan I LOVE YOU sudah jadi biasa dan tidak romantik lagi...

Rugi bukan?
Kita nak ROMANTIK selepas kahwin atau "sebelum kahwin je"?
Cuba tanya diri kita... :)

DIALOG SPECIAL :-
Isteri -"Abang, abang tak menyesal ke kahwin dengan saya, saya kan tak cantik.. Abang Kata abang ada RAHSIA nak bagi tahu kat saya selepas kahwin? Apa rahsia yang abang nak beritahu tu? Kita skrang sudah pun di ijab kabulkan?

Suami -"Sayang,...abang kahwin dengan awak bukan sebab awak ni cantik ke, buruk ke, tetapi kerana cinta yang ada dalam hati abang. Abang nak bina hubungan yang diredhai ALLAH.Abang tak nak kita bercintan-cintan sebelum nikah,kelak Allah tarik nikmat pernikahan itu.. Hehe, sayang masih ingat ye, hmm.. Malu lah, hehe.. Abang cuma nak cakap... Sayang, I LOVE YOU LILLAH~ Forever~

Isteri-Subhanallah ^_^ , hehe... I LOVE YOU 2, 3, 4ever abang~ Inilah lafaz cinta dari abang pada sayang selepas 'aku terima nikahnya' ..

♥ Bernikahlah kerana ALLAH dan semaikan cinta kerana ingin menyempurnakan kecintaan kita kepada ALLAH. Ajaklah suami atau isteri anda agar lebih dekat kepada ALLAH. Agar hubungan yang dibina itu menjadi lebih barakah dan bahagia hingga sampai ke Jannah. InsyaALLAH ♥ ♥ ♥
sumber: facebook

p/s: sweet giler kan..so cepat-cepatlah kawen...muahaha

4 comments

2 October 2012 at 20:45

sweetnya... ^_^

2 October 2012 at 22:59

amin...

4 October 2012 at 07:49

amin..bestkan!

10 November 2012 at 01:18

shewiit!!!
nak kawen! hehe
jd tingtong kejap. lols

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^