Home » "Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

"Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!



Jumlah follower sekarang


Target bila dah join segmen ni follower meningkat sampai 1000 orang(insyaallah)

Tag:

p/s: sorry ruha..sebab selalu kena tag..hehe...kalau korang nak join gak just tekan banner kat atas ea..



17 comments

28 October 2012 at 11:42

http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

28 October 2012 at 12:08

Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

28 October 2012 at 17:46

tagged awak sini :D

http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

28 October 2012 at 20:49

eh? kena tag rupanya... ^_^
thanks tag...
akan join kalau berkesempatan... :)

28 October 2012 at 21:42

cikMAR dari segmen sama ! nice to be here :)

#742 lapor diri . . hee ^_^

http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

30 October 2012 at 09:14

singgah dari segmen yang same , done follow u, do follow me back :)

31 October 2012 at 09:45

salam...done follow...
http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

1 November 2012 at 01:03

dr segmen yg sama

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

1 November 2012 at 17:43

E'RAZ DATANG MELALUI SSEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

1 November 2012 at 23:32

Salam kenal.. Dari segmen yg sama... :)

http://www.siezuka.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

2 November 2012 at 23:18

done follow here 775 :)
bukti join : Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

3 November 2012 at 04:04

dtg melawat rakan blogger. salam perkenalan. kalau belum dtg blog kita, jomlaa.. kalau sudah terima kasih... =)

3 November 2012 at 22:39

follow sini ^^. http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

6 November 2012 at 04:54

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

7 November 2012 at 11:23

done follow sini :)
hit me back
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

14 November 2012 at 07:25

Singgah dari segmen sama & follow

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak_1.html

20 November 2012 at 19:11

Aida dari segmen yang sama.. dah follow kamu dear #915.. salam kenal dan good luck kawan :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^