Home » » Segmen: Review Blog

Segmen: Review Blog

SEGMEN TAMAT!!!

Selamat petang semua...hello2..hehe..hari ni aku rasa nak buat segmen lagi..aku nak review blog korang lah..nak tak??syarat-syarat nye senang sangat-sangat...jom tengok..
SYARAT:
1) Follow blog ni..(aku akan follow balik)
2) Like fanpage blog kat tepi sidebar tuh
3) Tak payah buat entry bagai just share kat fb korang pasal segmen ni
4) Tinggalkan link blog korang kat bawah entry ni
5) Segmen bermula dari sekarang dan akan tamat pada malam ni (29/10/12) pukul 10 malam

p/s: Haa senang kan??apa lagi marilah join..bukan selalu aku nak review blog ni...hehe

17 comments

28 October 2012 at 23:53

Din join ye sambil blogwalking kat sini :)

http://dingraphic.blogspot.com/

28 October 2012 at 23:54

join :)

http://inibelogbetapunya.blogspot.com

28 October 2012 at 23:54

http://nursimple.blogspot.com/

29 October 2012 at 00:12

join gak,, :)

http://izzah-norlizah.blogspot.com/

29 October 2012 at 00:13

Join! ^^
http://thestorry.blogspot.com/

29 October 2012 at 00:16

Assalam, ada segmen lagi erk... rajin...

29 October 2012 at 00:17

done follow and saya nak join jugak :)

http://blogyangsiot.blogspot.com/

29 October 2012 at 00:18

Join.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/

29 October 2012 at 00:23

http://onakdayungbiopar.blogspot.com
done join!..:D

29 October 2012 at 00:31

hi. join~

http://uraniumlover.blogspot.com/

29 October 2012 at 00:41

malu ah nak join ;)

29 October 2012 at 02:01

http://sunnyxandra.blogspot.com

29 October 2012 at 02:28

Dh like and follow

angellovesoldier.blogspot.com

29 October 2012 at 04:05

http://lokmanramli.blogspot.com/

nak join jugak ^_^

29 October 2012 at 04:14

http://yayashakalala.blogspot.com/

29 October 2012 at 04:23

datang join sini .. hehe~ i'm newbie .. so, bru lpas renovate blog, tpi, xcyap spnuhnya lgi..

http://www.coretancikmisi.com/

29 October 2012 at 05:47

nak join juga!!

http://www.mizruha.com

^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^