Home » » Segmen: Jom Tukar Link Bloglist

Segmen: Jom Tukar Link Bloglist


Salam Aidiladha buat semua kawan-kawan blogger aku..hehe..maaf zahir batin yew..haa sempena raya ni aku nak buat segmen dan dengan secara rasminya dah 3 segmen aku dah buat..huu..segmen ni senang jew..kita saling tukar link bloglist antara satu sama lain...jom tengok syarat-syarat segmen ni..

SYARAT
1) Follow blog aku dan aku akan follow balik
2) Letak kan link blog aku kat bloglist korang
3) Buat entry pasal segmen ni dan tampal banner kat atas kat dalam entry tu
4) Letak kan link entry kat komen entry ni
5) Para peserta akan diupdate dari masa ke semasa dan korang bolehlah follow
6) Segmen bermula dari 27/10-30/10...pemenang diumumkan pada 30/10 pada pukul 10 malam

SENARAI PESERTA

PEMENANG??
 Semua peserta akan dimasukkan dalam bloglist aku sampai habis tahun ni dan pemenang segmen ni dipilih berdasarkan TOP REFFRAL..3 pemenang akan diberikan header nama+gambar yang korang suka seperti kat bawah ni.






Header kat atas ni contoh jew..kalau korang nak letak gambar korang pom tak apa jew..dan warna pom ikut suka korang..tapi nama dan gambar jew yew..

p/s: Kalau tak faham boleh tanya ok?haa cepatlah join..bolehlah tambah kawan blogger nanti=)


15 comments

26 October 2012 at 10:29

join :D

http://eiyqa-contenganjalanan.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist-by.html

26 October 2012 at 21:37

Gua follow lu.
Lu promis nak follo gua balik.kan? kan?

Btw, ni link gua. and gua tak join kontess sebab gua nak kasi org laen menang. Chayok2 !

http://totallymejah.blogspot.com/

Happy blogging !

(p/s- gua budak baru)

27 October 2012 at 06:24

join... ^_^
http://www.mizruha.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

27 October 2012 at 08:52

join sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

27 October 2012 at 10:14

JOIN!!
http://mohamadizudin23.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

27 October 2012 at 16:54

joinnnn

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

27 October 2012 at 18:21

hi.. sy dah join....

http://ted-of-memory.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist-dr.html

27 October 2012 at 20:30

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

ayu join yer..

27 October 2012 at 21:37

http://hidupkadangtakindah.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

me join :)

28 October 2012 at 04:34

join darling! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

28 October 2012 at 17:00

Dtg dan folo sini.... selamat bersegmen!

29 October 2012 at 00:22

husna join jugak..
support sini..=)

http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist-by.html

29 October 2012 at 04:46

wanie nak join tapie agak kesuntukan masa sekarang :)
lain kaly law biela buat segmen mcm nie jemput wanie ye!!
wanie da tinggal jejak kat sinie :D

nice blog btw! :D

29 October 2012 at 22:11

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

30 October 2012 at 01:28

done join , usim's student too :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^