Home » » Review Blog: Uranium Lover

Review Blog: Uranium Lover



Selamat pagi...sihat semua??harap begitulah yew...review blog diteruskan lagi hari ni...blog yang bertuah ialah blog uranium lover..haa unik kan nama blog ni. Tuan tanah blog ni ialah Tyqa Aziz. Aku tak tahu banyak pasal tyqa ni,sebab dekat blog profile dia just tulis nama dia...hukhuk

Walau macam mane pom, tyqa ni rupanya suka bagi nasihat..dekat blog dia siap ada motivasi lagi taw..memang menarik..*aku suka*..hidup kita ni mestilah kena ada makanan rohani kan...jiwa pom perlu makan taw*jangan main-main*

Tengok dari gambar dalam blog profile tyqa,tyqa ni masih belajar lagi agaknya*kalau silap jangan marah taw*..hehe..tyqa dah lama dalam blogging ni,,dari tahun 2008 lagi..haaa lamakan??*aku 2012*..hikhik..selamat maju jaya yew tyqa!!*tekan header untuk ke blog dia*

p/s: Nak review blog lain pulak..^_^


2 comments

30 October 2012 at 20:34

serang!!! hahaha...nak gi blog dia jap eeh

30 October 2012 at 20:46

waaa,, rajin nyerr dia~~ terima kasih yee,, btw. sy still blajar lg. course pharmacy.. TQ tau! :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^