Home » » Review Blog: Spreads the Love

Review Blog: Spreads the Love



Blog review diteruskan dengan peserta yang ketiga iaitu blog spreads the love kepunyaan Nur Mahirah. Blog yang memang simple dan aku rasa orangnya pom simple gak..*huishh pandai-pandai jew aku kan*..jangan marah yew mahirah..hehe

Mula-mula aku pergi blog ni aku rasa tenang sangat..kenapa??aku pom tak pasti tapi walaupom blog ni simple, isi dalam blog ni memang power!!banyak perkongsian tentang islam dan mahirah selalu mengingatkan tentang agama dalam blog dia..suka sangat-sangat.

Mahirah ni memang rendah diri lah orangnya sebab aku hanya tahu nama dia sahaja di dalam profile blog dia..hukhuk..satu lagi yang aku tahu dia ni sekolah lagi..tapi tak pasti pulak form berapa..maaf yew mahirah..blog mahirah ni memang menarik perhatian aku..aku rasa lepas ni nak pergi selalu lah blog dia..hikhik..*tekan header kat atas untuk ke blog dia*

p/s: Mahirah,teruskan menulis yew..kite suka blog awak...^_^





2 comments

30 October 2012 at 05:31

hye. tagged awak sini :D

http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

30 October 2012 at 06:32

menarik... ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^