Home » » Review Blog: Shining Shine

Review Blog: Shining Shine



Wink-wink..malam ni aku bajet nak review semua blog yang dah sertai segmen review aku tuh..insyaAllah..hehe..nampak tak header yang comey kat atas tuh..kalau nampak gambar camtu apa yang korang fikir??mesti pemilik blog ni suka k-pop kan??bingooo!!!betol2..

Blog Shining shine ni blog kepunyaan Nurul faizah..faizah ni baru umur 12 tahun taw..haa muda kan??kecik-kecik lagi dah ada blog..aku ada blog masa umur 21..*wwuuu malunye aku*..huhu..blog dye warna pink sama macam blog aku..kita sama taste lah..hikhik

Sesiapa yang minat k-pop bolehlah pergi blog faizah ni..haa faizah ni jugak minat G-Dragon taw..ala kumpulan korea yang femes tuh..korang pom minat jugak??bolehlah kongsi minat korang dengan faizah ni..kalau aku minat lee min ho jew..haha..yang pasti blog faizah memang comeyyy dan cute.*tekan header kat atas untuk ke blog dia*

p/s: Faizah orang yang kedua join segmen blog aku...thanks yeww




2 comments

30 October 2012 at 06:21

cutenya header blog dia~~ ^_^

30 October 2012 at 23:45

tengzs akak..blog akak cute jugak :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^