Home » » Review Blog: Monster Cat

Review Blog: Monster Cat



Alahai comey betol header blog Monster Cat ni kan..blog dia warna pink gak taw...dah kalau warna pink tuh memang blog perempuanlah kan..jarang sangat tengok blog lelaki warna pink...hihi..*sebenarnya tak pernah pom tengok blog lelaki wrna pink* hah ada??cepat bagitau kat aku siapakah lelaki itu..hikhik

Eh aku dah lari tajuk..oklah..owner of da blog*speakinglah pulak* ialah Fiqah...aku tengok blog dia banyak segmen lah..aku rasa mesti dia suka bersegmen dan membuat segmen kan..kalau korang pom kaki segmen,bolehlah pergi follow blog dia..mesti korang boleh join banyak segmen..hehe

jugak follower dia,mesti fiqah dah lama join blog kan..*untunglah*...aku ni baru lagi sebenarnya..awal bulan 3 tahun ni..*awal lah tuh kan*..pape pom blog fiqah ni memang cute...tengok header dye pom dah tahu kan.*tekan header atas untuk terjah*

p/s: Sorry fiqah kalau ada yang terkurang cakap pasal blog Fiqah...^_^

1 comment

30 October 2012 at 15:20

Thanks review blog fiqah..(:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^