Home » » Review Blog: Miz Ruha

Review Blog: Miz Ruha



Setelah bertungkus-lumus mereview blog segmen aku tuh..akhirnya sampai jugak ke blog terakhir yang perlu direview...blog ni memang special bagi aku..sebab tuan punya blog ni pengomen tegar blog aku...iaitu akak ruha,,hehehe..

Ada sesiapa kat sini suka baca cerpen??akak ruha ada buat cerpen taw...best sangat cerpen dia...tak percaya eh???*gi lah tengok cepat*..aku suka blog akak ruha ni sebab blog dia kemas sangat..tak macam blog aku..nampak terabur jew kan..hukhuk

Akak ruha banyak bagi support kat aku sepanjang aku berblog ni...dia selalu bagi komen dekat aku...wuuu aku betol-betol terharulah..yela bukan senang nak suruh orang komen blog kita kan...terima kasih kak ruha....

Suka blogwalking??Nampak tak header kat atas tuh ada letak bloglist kan??dekat bloglist kak ruha tuh korang bolehla blogwalking...haa best kan..boleh kenal kawan-kawan baru...apa tunggu lagi...*jom terjah!!!tekan header hijau comey tuh,,,*

p/s: Done review semua peserta..fuhhhh legaaaa...

5 comments

30 October 2012 at 21:56

selalu gak terjah miz ruha ni...best2

30 October 2012 at 22:00

haha... segannya...
thanks Biela...
cerpen tu tak bersambung lagi.. -_-'

blog Biela cantik... ^_^

30 October 2012 at 22:24

nice..terjah!

31 October 2012 at 03:55

selalu singgah blog miz ruha tu..hehe...best sgt blog dia..

16 November 2012 at 01:53

miz ruha ni best., suka p blog dia.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^