Home » Review Blog: INFINITY

Review Blog: INFINITY



Ini bukan blog kanak-kanak..jangan salah faham yew..hikhik..empunya blog ni ialah lokman ramli..waa nama blog yang hebat yew..infinity...eh lokman rupanya asal terengganu jugak..*orang kampung aku rupanya*...selamat berkenalan..

Nama pom dah hebat..isi dia lagilah hebat...macam-macam perkongsian yang lokman kongsikan dalm blog dia..pasal kehidupan dia pom ada jugak...memang menarik dan tertarik ko memang da bomb lah blog lokman ni...

Siapa suka dengar lagu??blog lokman pom ada lirik lagu lah....selain itu, lokman jugak ada menceritakan apa yang menarik di terengganu..haa kalau korang ada merancang nak ke terengganu bolehlah godek-godek kat blog lokman dulu yew.....*tekan header atas untuk terjah*

p/s: aku tengok lokman pom ade review blog..bila nak review blog aku pulak yew..heee*tak malu*

4 comments

30 October 2012 at 21:24

boleh terjah ni.....review byk2...

30 October 2012 at 22:12

ganu kita rupanya... :)

30 October 2012 at 22:56

terjah hehe mcm nas ahmad yeah~

31 October 2012 at 01:38

haha.. kampung kat mana??

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^