Home » » Review Blog: Din_Graphic

Review Blog: Din_Graphic



Selamat malam semua...ingat lagi segmen review blog yang aku anjurkan tuh??Seramai 15 orang yang join segmen ni..dan Din ni lah yang pertama join...time kasih yew sebab join segmen biela yang tak seberapa ni..hukhuk

Ok,tanpa membuang masa aku akan mereview blog din ni..Blog ni amat menarik bagi aku sebab macam-macam ade dalam blog dia taw..nama pom Din_graphic kan, so sesiapa yang memang suka benda-benda yang graphic ni bolehlah pergi blog din ni yew..tutorial blog pom ada taw!hehe..

Din ni rupanya pelajar lagi..tapi aku tak tahulah dia belajar kat mana,sebab tak dinyatakan dalam blog dia..cuma yang aku tahu dia memang  sukakan seni grafik , game , dan teknologi. So.., sesuailah dengan nama blog dia kan...huh memang menarik blog dia..jom terjah blog Din.*just tekan header kat atas tuh samapailah kat blog dia*.^_^

p/s: kalau ada yang kurang maafkan saya yew Din..hehe

1 comment

30 October 2012 at 06:11

ada tutorial ye... menarik ni...
nak gi usha jap... ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^