Home » » Review Blog: Coretan Cikmisi

Review Blog: Coretan Cikmisi



Siapa suka purple??*angkat tangan cepat!!*..hee..sampai jugak ke review blog yang kedua last ni...blog purple ni dimiliki oleh keyra nazleen..haa cantik kan header dye...*jelezzz*..muahaha*gelak yang memang tak ikhlas*

Kandungan yang terdapat dalam coretan cikmiksi ni menceritakan tentang kisah hidup keyra sendiri...maknanya semua pasal diary hidup dia lah...macam-macam dia cerita taw...best jugak bacer pasal hidup si blogger ni yew...heee

Aku tengok blog ni pakai domain sendiri..wahhh bestnye dapat pakai domain sendiri..aku entahla bila dapat merasa pakai domain pulak yew.....*tak ke jelesss sangat bunyi nye tuh*...hukhuk..kalau ada orang sanggup belikan..aku terima jew..*ciss...asyik nak free jew*..belilah sendiri!!...haha..*tekan header untuk godek-godek*

p/s: yeaaa...tinggal satu blog lagi nak direview..


5 comments

30 October 2012 at 21:29

sy suka purple. hehe.

30 October 2012 at 21:33

blog review lagi...best2...jom terjah

30 October 2012 at 22:10

comelnya header dia... cute... :)

1 November 2012 at 02:42

wahh ! ehee ~ tengs biela .. suka biela review blog kte akhirnya.. hehe~ ^_^/ maluuu

16 November 2012 at 01:53

saya suka purple.hehe:)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^