Home » » Review Blog: Blog Yang Siot

Review Blog: Blog Yang Siot



Blog yang Siot nama diberi...memang power rangerlah blog ni...*sempat lagi berpantun yew*..kreatif giler header kat atas tuh yew..siapalah yang buat..hehe..wink-wink..blog ni kepunyaan syam kyray..blog yang berinfomasi,menarik,best dan macam-macam lagilah..

Blog ni juga menyediakan tutorial blog taw..nak request pom boleh..blog yang menarik ni macam-macam info yang kita dapat taw. Aku memang suka terjah blog-blog yang macam ni..sebab boleh bagu idea nak tulis entry nanti..korang pom suka gak??samalah kita yew.

Apabila dikaji,rupa-rupanya ada 4 orang penulis dalam blog ni..patotlah best..hikhik..penulisnya pom hebat-hebat..camnelah blog tak mantop kan..tak macam blog aku ni..biasa-biasa jew..hukhuk*nada jeles bunyi nye*

Haa menarik tak blog ni??jomlah serbu blog dia ni....tak rugi satu sen pom...hehe..*tekan header kat atas untuk terjah*

p/s: dah penat mereview..nanti malam sambung lagi..nak makan dulu..


4 comments

30 October 2012 at 06:33

wahhh...tidak disangka cik nabila biela sudi dtg dan review blog saya yg tak seberapa...heee..teme kasih byk2! saya sudahi dengan secubit pantun...

anak ikan dibela encik zakaria,
ikal keli berkuak lentang,
semoga blog cik nabila sentiasa ceria,
majulah cik nabila dalam apa jua bidang :)

hehehe...p/s: krew blog ckp thank you sambil menyanyikan lagu isabella :D

30 October 2012 at 06:58

4 orang penulis ye... menarik.. ^_^

30 October 2012 at 07:32

dah terjah td..siap follow..
blog nie lain dr yg lain..
memang siot lah..haha..

16 November 2012 at 01:58

mule2 dengar name blog dia memang pelik.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^