Home » » Review Blog: Anis Nabilah

Review Blog: Anis Nabilah



Empunya blog ni namanya Anis Nabilah..sedap namanya*sebab namanya sama dengan aku..haha*..anis ni blogger baru rasnya sebab dia mula berblog 3/9 tahun ni..haa barulah tuh kan??tapi blog dia lawa tak macam blog baru jew..hehe

Blog anis ni bestlah sebab dia ada bagi freebies jugak taw...blog dia warna biru lembut camtu...sejuk jew mata tengok..haa dan aku rasa anis ni rendah diri gak sebab kat profile dia just tulis bila dia berblog sahaja..hukhuk

Anis,selamat berblogging yew...dunia blog memang best dan seronok..*bagi akulah*..hehe..jomlah support blog anis nie..*macam biasa,tekan header kat atas*

p/s: baru review 4 blog, ada 11 lagi tak review!!!hukhuk

2 comments

30 October 2012 at 06:52

nak gi terjah anis jap... ^_^

31 October 2012 at 02:54

Terima kaseh ^^ HekHek ~

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^