Home » » Review Blog: Angel Love Soldier

Review Blog: Angel Love Soldier



Angel Love Soldier nama blognya..tuan blog ni suka askar rupanya...*wink-wink*..eh teruk sangat ke pantun aku tuh??sedap jew bunyi nye kan..tapi aku tak tipu taw,tuan blog ni iaitu siti hawa suka askar dan lelaki yang gentleman*adoiii aku pom suka*..hikhik

Hawa ni guru rupanya...*selamat pagi cikgu* mesti best jadi cikgu kan..apa yang aku baca dari profile hawa, hawa suka berita politik..waa mesti tahu banyak benda pasal politik kan*aku suka gak,suka dengar orang cakap jew*...hukhuk

Blog ni ada macam-macam info dan diari kehidupan hawa sendiri..haa nak tahu macam mane hidup sebagai seorang guru,bolehlah pergi ke blog hawa sekarang yew...*tekan header untuk terjah*

p/s: hawa..kenapa suka askar ek??heheh..*soklan cepu emas*

3 comments

30 October 2012 at 20:58

terjah blog soldier ni...hehe

30 October 2012 at 22:12

selalu juga ke blog angel ni...
rajin sangat dia join segmen/contest bagai...

16 November 2012 at 01:55

cntik blog dia ni:)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^