Home » » Pengumuman Penting

Pengumuman Penting



Hye...hye..hye...aku baru siap review semua peserta yang join segmen aku tadi...tiba-tiba aku terfikir satu idea...iaitu aku nak buat satu pengumuman yang penting*bagi aku lah*..hikhik..pengumuman nye..start bulan depan aku kan review blog dan siap letak dalam bloglist lagi blogger yang suka komen kat blog aku.

Macam mana nak tahu siapa yang banyak komen??jangan risau..dekat sidebar aku tuh kan ada kotak tukang komen..kalau korang pom ada,maknanya korang berjayalah untuk direview nanti...haa kotak kat bawah ni..jom tengok siapa yang banyak komen..


Haa nampak???Jadi korang bertandinglah secara sihat yew..kalau boleh lawan miz ruha iaitu sebanyak 75 komen...korang memang hebatlah...heee...so, janganlah tunggu lagi...komenlah sepuas hati korang yew...aku tak makan orang...hihi

p/s: Aku akan start review tukang komen ni..bulan depan...tungguuuu yew...^_*

11 comments

30 October 2012 at 22:06

no.4 ...hehe...apakah bakal di review?..ngeh3

30 October 2012 at 22:14

@Fendy
InsyaAllah....komen banyak2 lagi ea..heeee

30 October 2012 at 22:16

idea baru gitu...
blog kak ruha Biela dah review..
Biela review blog orang lain pula ye... ^_^

30 October 2012 at 22:22

err..name akak pun ade :) yeayy!

30 October 2012 at 22:28

malu pula nak komen lepas ni

30 October 2012 at 22:31

Wah! best nyer kena review. Apa-apa pun Nabila, selamat berkenalan :)

30 October 2012 at 22:46

@Jue Jaynee
ala..janganlah malu2...

30 October 2012 at 22:47

@:: Mrs.Eady ::
yew akak..dah lama nama akak ade taw..

30 October 2012 at 22:55

hehe hadiah utk pengkomen tegar ni hehe :D

30 October 2012 at 23:16

menarik!! =D

16 November 2012 at 01:53

wah... tahniah ye.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^