Home » » Pemenang "Segmen Blogwalking Tergempak"

Pemenang "Segmen Blogwalking Tergempak"


Hye semua...dah lama aku tak update blog,maaflah lambat umum pemenang bagi segmen aku ni. Pemenang bagi segmen aku ni bukannya dapat hadiah special or mahal..cuma akan dibloglist kat blog aku untuk tahun ni sahaja,maknanya tahun depan tak adalah yew..hehe

Tanpa aku membuang masa membebel,,3 orang pemenang yang akan dibloglist dekat blog aku ialah..jeng-jeng.......

1) http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-blogwalking-tergempak.html
2) http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-tergempak.html
3) http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-tergempak.html

Tahniah bagi yang menang..pemilihan pemenang berdasarkan top reffral..bagi yang tak menang tak apa.lain kali cuba lagi yew...^_^....sape2 yang nak blogwalking peserta segmen aku ni bolehlah blogwalking di entry ni.senarai peserta..tak kan singgah jew?followlah sekali kan..boleh tambahkan kenalan blogger. Selamat berblogwalking!!


2 comments

15 October 2012 at 06:05

eh? menanglah... thanks Biela.. ^_^
dapat duduk dalam bloglist Biela untuk tahun ni... :)

15 October 2012 at 06:31

same2..hehe..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^