Home » » Minggu yang sibuk

Minggu yang sibuk



Tengoklah gambar kat atas..gambar yang aku buat sendiri,tengok gambar pom dah tahu aku tengah serabut sekarang ni untuk siapkan assgment yg perlu dihantar miggu depan..hukhuk..bukan satu..tapi tiga assgment..sabar jelah kan..tu lah buat awal-awal tak nak..kan dah susah tuh..

Memang penat sangat2 minggu ni..nak update blog memanglah susah..ni pom aku curik-curik mase tulis entry ni..hehe..aku tak boleh tinggal blog aku...winduuuuu..muahaha*gelak yang memang berbaur mengantuk*..

Sekarang dah pukul satu pagi..mata aku ni dah tak lama dah ni nak tertutup..so faham-faham jelah yew..macam ni lah hidup kat u rupanya..dulu sebelum masuk u, tergedik-gedik berangan nak belajar kat u,bila masuk u tak sabar pulak nak habiskan study..*manusia-manusia*..memang selalu jew ada tak kena kan..

Aku rasa macam lawak pulak gambar aku lukis kat atas tuh..haha..nampak macam aku ni dah serabut sangat..tapi hakikatnya begitulah aku..seprti gambar kat atas..perasaan bercampur semuanya..ada rasa sedih+marah+penat dan pelbagai lagi...

Maaf yew semua...aku terpaksa berundur diri sekarang ni..esok kelas pukul 8 pagi..so, aku kena tidow secukupnya kalau tak memang tidowlah jawabnya dalam kelas..huhu..ok lah..time to sleepppppp!!!

p/s: harap esok aku tak tidow dalam kelas sebab selalu menagantuk dalam kelas....huhu



4 comments

17 October 2012 at 16:24

good luck di dalam kelas...sama la..kelas 8 pagi...

17 October 2012 at 16:59

hye dear.. singgah & terus follow sini... datang dari blog jiakretifelt..antara blog yg diedit oleh jia.. slm kenal.. =)

17 October 2012 at 18:48

comel gambar yang biela lukis tu.. ^_^

time study dulu, memang selalu buat kerja last minute.. tak bagus tapi buat last minute tu dapat bagi idea yang lagi mantap.. ^_^

18 October 2012 at 05:57

walaupun hidup kat U bz, tp tu la moment yg paling x blh lupa dlm hidup kita. nnt kalau dah kerja mst rindu nak study :D

jom tgk sini :D
http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/first-giveaway-ga-by-ftnjwablogspotcom.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^