Home » » Kembali ke Kampus

Kembali ke Kampus



Hye readers..esok aku dah kena balik ke u..hurmm rasa tak puas lagi duduk kat rumah ni....*selalu macam tuh*..huuu..sebenarnya cuti habis hari ahad ni tapi sebab aku kena pergi kem kelab srim,so terpaksalah kena datang awal ke u...kem tu pada hari jumaat ni, jadi dalam 3 hari termasuk esok memang blog aku ni sunyilah...sebab kem tu 3 hari taw..*tak sabar jugak nak pergi kem sebenarnya*..hee

Kem tu akan dibuat dekat kuala kangsar perak...haa siapa orang perak cini??*angkat tangan cepat*..sebenarnya mula-mula orang atas cakap buat kat pahang..aikk tiba-tiba jew tukar tempat pulak..tapi bagus jugak sebab kalau kat pahang banyak hutan...takut jugak nak masuk hutan..dan aku tanya kawan aku yang budak perak ni...dia cakap kat kuala kangsar ni bandar...*fuhh lega gila*..so,tak payahlah masuk hutan bagai kan...

Korang tunggu jelah gambar-gambar aku kat kem nanti eh...hurmm mesti seronok kem ni sebab campur dengan u lain gak...dengar cerita gabung dengan UNITEN dan UPM...waa....dapatlah kenal kawan baru nanti....*best kawan ramai taw*

Tapi hari ni memang rasa macam tak ada mood...hurmm cepatnya masa berlalu....kejap sangat cuti ni aku rasa...huuuuu...tak puas lagi lah...macam mane pom aku kena kuatkan semangat untuk pergi u esok..tak boleh sedey-sedey*xmo2*
Eh tak ingat nak cakap kat korang..kalau aku buat segmen blogwalking lagi nak jon tak??tapi segmen kali ni memang grand lah sebab aku dah dapat sponser..hehe...tapi nak cari ramai lagi sponser..supaya korang semua akan dapat hadiah...haa suka tak??*aku pom rasa nak join,aci tak??*..
p/s: sekarang ni tengah bertungkus-lumus mencari sponser untuk segmen baru aku nanti...winkkk...

8 comments

31 October 2012 at 08:19

buat segmen...nak join...

31 October 2012 at 08:24

sape orang perang angkat tangan macam saye``~ kite bakoo

31 October 2012 at 08:36

@Fendy
insyaAllah..

31 October 2012 at 08:58

kagum dengan Biela...
nak buat segmen blogwalking pastu dapat hadiah?? kena join ni... ^_^

31 October 2012 at 09:33

selamat menyambung belajar...

31 October 2012 at 10:13

Sponsor apakah yg diperlukan tu? ^^

31 October 2012 at 12:40

Weyhhhh!!! Aku orang Kuala Kangsar!
Hahaha..
Kat area mane kem nye?
http://amgyver.blogspot.com/2012/10/kemungkinan-manusia-merentas-masa.html

31 October 2012 at 20:43

interesting. sy pasti akan join nnt :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^