Home » » Tengah cari pengedit blog yang kreatif?

Tengah cari pengedit blog yang kreatif?


Hello n hye..korang tengah cari pengedit blog yang kreatif dan menarik ke?ok..hari ni aku kongsi dengan korang siapa blogger yang best dalam mengedit blog ni...jom terjah blog2 kat bawah ni yew

Akak Jia
Nak kan blog yang kemas dan comey macam blog aku ni?bolehlah pergi kat blog akak jia..akak jia ni kreatif orangnya..tengok jelah sendiri blog dia..lawa kan?Header kat atas yang aku letak dalam entry ni yang akak jia buat..hehe

Akak Ayu
Blog2 yang diedit oleh akak ayu ni semue lawa2 dan comey2..aku suka sangat tengok blog yang dia edit,memang seni sangat2lah tangan akak ayu ni..suka sangat2:)

Myravea
Sape tak kenal blogger yang cantik dan pandai mengedit blog ni?ramai blogger terkenal tempah edit blog dengan dia taw..semestinya hasil tangan dia memang lawa dan comey giler!

Nabila Medan
Aku pilih dia bukan sebab nama dia sama dengan aku..hehe..aku pilih dia sebab dia antara blogger yang meningkat naik..muda lagi dia ni taw..blog yang dia edit memang kemas dan cun2..selalu pergi blog dia tengok tutorial dia buat:)

Daya the 6th
Nak blog yang simple dan ceria?bolehlah tempah dengan cik daya ni..hehe..bukan sahaja murah tapi berbaloi taw

p/s: Blogger2 yang aku pilih ni sebab bayaran edit blog diorang buat memang berpatutan dan sesuailah untuk blogger2 baru yang macam aku ni..

14 comments

16 September 2012 at 05:10

wah..bagus2.. sarah biasanya edit sendiri je.. hari tu menang segmen, ade org tolong editkan blog.. sangat puas hati..=)

16 September 2012 at 05:17

@Maisarah Azmi
tahniahlah menang..hehe..

16 September 2012 at 05:48

thanks nabila...akak pun bru blaja bab edit2 ni..anyway... big thank u <3

16 September 2012 at 06:51

Thanks...dear:)

16 September 2012 at 07:33

mmg cantik pon blog diorg tuh..
blog awk gak ;)

jom lawat entry terbaru kita :)
komen2 eh

salam ukhuwah :)

16 September 2012 at 10:15

ala. edit sendiri je, kadang2 hilang template sebab error html. hahaha

tapi try n error. kena pulak. laki, takkan nk suruh pompuan edit blog, malu haish. hehehe..

biela nabiela ni, malas la tu nak edit blog. suruh orang lain je edit.. hehehheehe

16 September 2012 at 11:20

ada sesetengah pernah menerjah blog mereka.. memeng ada yang sangat kreatif.. :)

16 September 2012 at 18:16

blog ni memang cantik dan kemas..cuma tambah je satu page sitemap..fungsi sitemap ni nak memudahkan pembaca tengok sume entri kita dalam satu page..lebih bnyk entri yg dibaca bnyk la uv tu :)

16 September 2012 at 20:48

@-✿Ayu✿-
same2 akak:)

16 September 2012 at 20:48

@Najiah Shaharain
ur wc akak jia:)

16 September 2012 at 20:49

@Azriff Aziz
haha..bukan malas lah..tapi nak merase org len buat plak.

16 September 2012 at 20:49

@muhammad asyraf
betol2

16 September 2012 at 20:53

@Nick Nashram
huhu..xreti buat sitemap tuh

17 September 2012 at 09:01

mereka sangat kreatiffff!!! waaaa, jelesss.. :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^