Home » » Semester 3 bermula

Semester 3 bermula


Hello n hye semue..untuk pengetahuan korang esok aku dah kena bertolak ke u aku yang tercinta..hehe..u aku yang nung jauh di nilai sana...huhu..tadi baru aku tengok jadual kelas untuk sem 3, dan jadual tu memang padat..kalau tengok sekilas memang xpadat,tapi jadual tu tak campur dengan jadual tutorial lagi..adoiii...penatlah sem depan..hehe..nak tengok jugak jadual aku tu??ok2...jadual tu kat bawah ni..tengoklah puas2..huhu

                      
                Padat kan?xmasuk jadual tutorial lg ni...adoii 

Hmm kalau macam nilah jadualnye,sem depan memang kena betol2 strglle lagi ni...huhu..tak puas lagi duk rumah,tibe2 dah kena balik u lagi....kalau dekat u nanti mesti bz...n kalau bz blog akan diabaikan..haha..yelah tuh..kwi3Untuk semue student yang akan pergi u balik or adik2 yang kena sambung belajar lagi..aku ucapkan selamat meneruskan pengajian n gudluck...kata2 kat bawah ni khas untuk korang......:)


"Succes is a journey,not a destination"

“Our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall.”

~Confucius~

“Sometimes adversity is what you need to face in order to become successful.”
~Zig Ziglar~

Success is the sum of small efforts, repeated day in and day out.
~Robert Collier~

“If at first you don’t succeed, try, try again.”
                                                   



p/s:kata-kata semangat untuk sem baru..hehe..don't give up!!

6 comments

6 September 2012 at 23:19

good luck :)

7 September 2012 at 00:24

"Succes is a journey,not a destination"

suka kata2 nie..

7 September 2012 at 02:30

samelah..ske gak kata2 tu..tu lah wat kate2 tu y first..hehe

7 September 2012 at 02:59

yang kelas sampai pkul 7 tu mmg pengsan la.. huhu

7 September 2012 at 03:14

huhu..taw xpew

7 September 2012 at 13:43

pasni jarang dah update blog..huhu..dah pernah rasa dah kelas pagi smpai malam..memang penat..enjoy ur campus life :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^