Home » » Produk Pencerah Muka yang best:)

Produk Pencerah Muka yang best:)


Hello n hye semue..Aku nak tanye korang,korang guna krim pencerah apa untuk kulit korang??hah..safi?syurah?fair n lovely??adoii..macam2 kan produk sekarang..tapi hari ni aku nak kongsikan produk yang aku guna sekarang..hehe

Dulu aku guna macam2 produk nak putihkan muka aku..hehe..aku xlah gelap sangat,cume ngade2 nak putih lagi..haha..biasalah kan lumrah perempuan memang macam tu..ok2..nak tahu produk apa yang baru aku guna sekarang??aku guna produk Alaisyah...memang best sgt2 guna produk ni..krim dia xmelekit macam produk lain...tu lah aku suka..dan xsampai berapa hari aku dah boleh tengok perbezaan bila pakai produk ni..

Produk ni banyak kategori,tapi aku guna yang mencerah punya..adoii nak cerah punya pasal..haha..hari ni aku nak terangkan camne nak pakai produk ni dan apa kebaikkan produk ni...

Dalam set pencerah aku pakai ni ada krim pencerah,pembersih muka,toner dan gel pengelupasan...krim pencerah ,pembersih muka dan toner tu guna setiap hari taw..tapi gel pengelupasan just guna dua kali jew seminggu...xpham lagi?ok meh cini aku terangkan lebih details....

CARA GUNA GEL PENGELUPASAN
Buat sebelum cuci muka, basuh muka dengan air biase sampai kering.. tangan pon bagi kering.. amik sedikit krim pengelupasan ni letak di dahi,pipi,dagu dan gosok atau massage selama 1 min sehingga keluar bijik2 atau kulit kering dimuka.. lepas tu baru cuci muka dengan pencuci alaisyah seterusnya toner.. 

*GEL PENGELUPASAN NI GUNA 1 MINGGU 2X*

INFO PENTING : GEL INI TIDAK MEMERAHKAN KULIT.. HANYA KELUARKAN KULIT KOTOR TIME TU SAJE.. THEN MUKA KEMBALI NORMAL.. BUKAN JENIS MENGELUPAS PEDIH.. 

Bahan dalam produk alaisyah

1) Temulawak
2) Gamat
3) Buah delima
4) Bengkuang
5) Protein Mutiara
6) Susu Kambing


Motif kat cini??hasil 3 hari guna produk ni...

P/S: Tak sabar nak tunggu lagi 3 bulan..nak tengok hasilnye lebih baik lagi..hehe..






14 comments

1 September 2012 at 04:29

huhuh ;) okay la tu. dia kne tgk ats kulit jugk ;) hana dah pakai safi dekat 3 thun dah ;) memenag best. nmpk prbhan. dah cerah dan kulit jadi halus je ;)

1 September 2012 at 05:27

btol3..mmg tgok atas kulit..sy xsuke pkai safi..sbb krim dye brminyak..huhu..lau alaisyah xbminyak..hehe..

1 September 2012 at 07:46

wah, boleh jadi promoter untuk produk alaisyah ni :) kalo untuk lelaki, suka guna garnier men..

1 September 2012 at 18:43

nbiela, awak da dpt jumpe krim yg betul2 bagus

1 September 2012 at 18:45

nbiela, awak da jumpe krim pencerah yg betul2 bagus. congrats. stelah penat awak mencari. hehehe

1 September 2012 at 19:59

time ksih piqah..hehe..jomlah try sekali:)

1 September 2012 at 20:36

wah...
boleh jadi model alaisyah ni..
:)

2 September 2012 at 01:01

Mieya tak pernah guna alaisyah lagi

3 September 2012 at 10:05

SIS GUNE SAFI .. XPENH AG GUNE ALAISYAH .. TKUT NK CUBE .. HIHIHI

26 December 2012 at 01:24

guna nano white pon ok..jadik jugak

26 December 2012 at 08:54

thanks join segmen entry terbaik jeritpekik..nice entry..
aik tengok muka dah putih dah..bertambah putihla lepas ni.

25 June 2013 at 01:11

Ohh . Saye pun tataw dahh nak cari pencuci muka apa , pakai yg lain punye , same je takde perubahan . Saye guna safi . Thanks akak comel sbb bagitahu :D

15 December 2015 at 21:35

Assalamualaikum..akak..urmm nak tanya...lepas 3 hari akak guna produk tu..muka akak nampak lembab ke?then,jadi cerah ya?Lepastu muka akak nampak berkilat and licin? Bagusnya..nak try cuba lah juga..ooh..akak?akak guna pagi n malam ke?Hope akak balas...

15 December 2015 at 21:43

akak...ohh akak guna alaisyah rupanya..saya guna saf..tiba² pulak sy tertarik dgn produk ni bila saya nampak muka akak cantik sgt .ada gmbr yg akak bg tengok kat atas tu kan?mmm..muka akak nampak kicin je saya tengok.Betulker?Konsilah ngn saya..hehe..bersinar ke lepas akak pakai produk tu?Then nmpk lh perubahan slps akak guna produk tu sekarang?Nmpk putih ke lps akak guna produk tu?Then berkilat muka akak lepas guna alaisyah ni?Boleh akak kongsi sikit?Sy pun nak try jg..tunggu jwpn akak ni ^_^ hehe..hope akak balas

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^